perjantai 21. helmikuuta 2014

Valaistu Tylypahka

 

Sain miehen lämpenemään eilen sille ajatukselle, että viritettäis valot Tylypahkaan. Pakon edessä olisin porannut nuo reiän kyllä itsekin, mutta todennäköisesti sillä seurauksella, että olisin hajottanut ja vähintään kaatanut koko talon. Mies osasi tehdä tän reijitysoperaation paljon siistimmin.


 
Talon taustaan tehtiin siis poralla reikiä, ja reikiin viriteltiin led-valonauhaa. Osan valoista jätän ihan näin tuikkimaan, osaan ajattelin viritellä jonkinmoista kynttiläviritystä niin, että valo toimii kynttilän liekkinä. Rohkelikon oleskeluhuoneen takassa on kolme valoa, ja siihen tulee liekkiviritelmä eteen niin, että valo kajastaa takan tulen läpi. Ylimmän kerroksen juhlasalissa valot taas on tarkoitus sijoittaa tulevien verhojen taakse niin, että eivät näy, mutta sihtaavat valonsa kattoon ja valaisevat sitä.

 

Kuviin oli vaikea saada sitä fiilistä, mikä talossa nyt on, ja joissakin kuvissa nuo valot näyttää ihan kummallisilta valopalloilta tuolla seinässä. Varsinkin tummien huoneiden kuvat näyttää näemmä ihan hassuilta.Kun valot oli viritelty, mää vaan huokailin ja ihastelin. Ajattelin joskus, etten mitään valoja näihin tartte, mutta täytyy kyllä sanoa, että tuli aivan huikean paljon ihanampi näin. Voi että.Miten onnelliseksi ihminen voikaan tulla yksistä jouluvaloista oikeassa paikassa.

21 kommenttia:

 1. Monta taikaa on vielä tekemättä, sillä tästä puuttuu vielä vaikka mitä. :) Pari huonetta on vielä tyystin tyhjillään, ja monenlaista visiota on vielä toteuttamatta. Mutta koko ajan valmiimmaksi tulee. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Musta alkaa ittestäkin tuntua siltä toisinaan... ;)

   Poista
 3. Käsittämättömän nopeasti talon sisustus alkaa olemaan jo valmiina. Ymmärrän jotta se on katsojan käsitys ja sinulla on varmaan vielä koppa ideoita jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoita riittää vielä hurjasti. Isompia ja pienempiä kokonaisuuksia ja yksityiskohtia. Vaan onhan tää kohta suunnilleen valmis.

   Poista
 4. Taianomainen Huisin Hieno Tylypahka!!! Waaaaauuuuu!!!

  VastaaPoista
 5. Oletpa saanut hienosti tuon valonauhan näkösälle. Minullakin ostettuna, pitäisi hyllyasuntoihin laittaa, mutta minä laitan ihan vaan kattoon, en noin hienosti 😊. On tämä kyllä upea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksuinta olis vissiin ollut laittaa nää valot ihan alussa ennen kuin talossa on mitän esineistöä. Nyt joutui koko ajan pelkäämään, että jotain särkyy. Hyvin kumminkin onnistuttiin - onneksi.

   Poista
 6. Miksikähän hymiöstäni tuli kysymysmerkit, siltä ne tässä kännykässä näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymysmerkkeinä näkyy koneellakin, vaan kelpaahan nekin. :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Maria. :) Onko teillä Sannin kanssa muuten blogia?

   Poista
 8. Tylypahka se sitten aina vaan osaa niin lumota!!

  VastaaPoista
 9. Voi olisin minäkin - tämä on ihana! Potterfanina tätä vaan fiilistelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun tää on valmis, tulee varmaan ammottava aukko elämään. Että mitä mää nyt teen... Vaikka ei sillä, on mulla kymmenkunta seuraavaa suunnitelmaa jo odottamassa. :)

   Poista
 10. vaude, aikas makee koknaisuus.On siinä ollut väkertämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä väkertämistä riittää vielä piiiitkäksi aikaa, ennen kuin on kaikki kasassa. :)

   Poista