torstai 20. helmikuuta 2014

Tylypahkan kirjastossa


Tylypahkan kirjasto valmistui tänään. Tämä on Kalkaroksen luokan alapuolella, ja oli tilana aika pieni, joten tiiviisti täytyi kaikki pakata, että tilaan mahtui sekä normikirjasto että kiellettyjen kirjojen osasto. Seinät on tehty munakennokivistä ja maalattu, lattiassa printti ja katossa tapetti. Hyllyt on tehty Biltema-tikuista.


Oikeanpuoleisen hyllyn luona kirjavalikoimaa tutkii Oljo. Kirjoja väkertäessä tuli katsottua useampikin iltaleffa. Kaikissa kirjoissa on paperisivut ja osassa nahkakannet, osassa printatut kannet.Hyllyjen päätyihin kiinnitin Päivän profeetan uutissivuja.
Kirjastosta löytyy kattava valikoima Gilderoy Lockhartin opuksia, mm. Magical me, Travel with trolls ja muutamia muita. Ja tietysti samaa kirjaa useampi kappale, jos vaikka kurssikirjana käytetään. ;)Kirjaston takana on erillinen tila, kiellettyjen kirjojen osasto. Osastolta puuttuu vielä ovi ja restricted -kyltti.Koska tämän osaston kirjat sisältävät hyvinkin vaarallista ja erittäin salaista tietoa ja toisaalta myös osa kirjoista voi olla itsessään vaarallisia, purevia, kiljuvia tai hyökkääviä, on kirjaston tässä osassa kirjahyllyissä kettinkejä, etteivät kirjat päätyisi vahingossakaan vääriin käsiin. Osassa vaarallisimmista kirjoista on lisäksi kahleet kirjan ympärillä hyllyketjujen lisäksi.


Jos tarttet iltaluettavaa, niin tuuhan lainaamaan. :)

4 kommenttia:

  1. Kirjallisuuden harrastajan unelma kohde . Hyvää työtä ja paljon, sekä kansi printit ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosin löydy ainakaan suomalaisista kirjastoista päälle hyökkääviä kirjoja. :)

      Poista