keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Liisa ihmemaassa -projektista


Eilen saapui postissa Liisa ihmemaassa -projektiin tilaamani hahmot, jipii. :) Koskaan ei kai voi olla liian monta miniprojektia kesken (eihän mulla nytkään ole kuin Tylypahka, kotikolo ja Hiirenloukku), joten tästä Liisa ihmemaassa -prokkiksesta on tulossa seuraava jonon jatkoksi. Tämä ei rakennu roomboxiksi laatikkoon eikä nukkekodiksi taloon, vaan kaksimetriselle hyllylle panoraamahenkisesti.


Hahmot ovat pikkuruisia, esim. Liisalla on pituutta 6 cm, mutta koska ihmemaassa ei mittakaava muutenkaan ole kohdallaan, ei tällä työllä liene varsinaisesti mittakaavaa ollenkaan. Aion käyttää tässä 1:1 välineistöä (kahvikupit, herätyskellot, taskukellot, silkkiruusut...), 1:12 välineistöä (mm. nuo pienet kahvikupit), 1:18 välineistöä (lähinnä esineistöä kaninkolon seinille, mm. Lundbyn kello, kirjahylly ja kirjoja) sekä kaikkea noiden mittakaavojen välillä ja niiden yli molempiin suuntiin.


Hahmot ovat kerrassaan ihania, ja olen niihin hurjan tyytyväinen. Tämän enempää tästä projektista ei taida kuitenkaan ihan lähiaikoina esittelyyn tulla, sillä kyllä tuo Tylypahka nyt vetää enemmän puoleensa.

3 kommenttia:

  1. Ihanat hahmo nuket ja hauska nähdä miten satu rakentuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyllyn, johon alan tätä rakentamaan, sain viikinloppuna, joten nyt täytyisi vaan päästä hetkeksi potterista irti ja siirtyä muihin tarinoihin. :)

      Poista