tiistai 25. helmikuuta 2014

Pöllötalo


Tänään tein pöllötalon Tylypahkan kattotasanteelle. Tämä syntyi kirpparilta löytyneestä muoviruukusta, coctail-tikuista ja metallilautasesta.Pöllötaloon aion tehdä vielä puun, jonka oksille pöllöjä voi viritellä. Pöllöjä kaipaisin lisää - nyt täällä on vasta muutama.Tänään tein myös katot torneihin. Ovellisesta tornista puuttuu vielä portaat.


Kirpparilta löytyi tornin oven päälle lentolisko, joka maksoi viisi senttiä. Sijoitus kerrassaan. ;) Alakuvan lohikäärmeen olen ostanut aiemmin parilla eurolla.Tasanteen ympärille pitäisi kehitellä jonkinlainen kaideviritelmä. Mulle on tulossa ebaysta tilattuja pieniä metallisia shakkinappuloita, ja jos ovat sopivat pituisia, teen kaiteen niistä.
Köynnöstä voisi ehkäpä viritellä myös tornien ja pöllötalon ympärille.
Edit. Lisätty vähän myöhemmin pari kuvaa puusta, joka kasvoi juuri pöllötaloon:

Muutama muukin viritys on tullut taloon tehtyä. Kolmipäisen koiran huoneeseen askartelin jättikokoisen hämähäkin seitin.Tarvehuoneeseen tein lisäksi huipausarkun. Arkun pohjana on kirpparilta löytynyt posliininen korurasia, joka on päällystetty ja vuorattu mustalla kankaalla. Ryhmyt on tehty maalaamalla kaksi lasikuulaa mustaksi. Kaato ei ole, kuten sen kuuluisi, tulipunainen, mutta punaruskea, ja se on tehty päällystämällä lasikuula nahkapaloilla. Sieppi on tehty korunosista ja mailat yhteenliimatusta puutikusta ja silmätippaputelista, jotka on päällytetty nahkapaloilla.


Sellaisia virityksiä tällä taajuudella tänään.

8 kommenttia:

 1. Hieno kolmipäinen koira ja muita velhojuttuja! Tämä on mielenkiintoinen projekti ja hienosti toteutettu.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno toi huispausarkku!!! :)

  VastaaPoista
 3. minusta alkaa tulla ihan fani tälle Tylypahkalle :) - tää on vaan niin ihana

  VastaaPoista
 4. Kaikki on upeeta kuten aina! Mua ällistyttää aina vaan miten aikaansaava sä oot, mä en oo ees onnistunu löytämään aikaa pikkuaskarteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sitten kun mä palaan töihin, niin sitten kaikki varmaan loppuukin kuin seinään. Sitten käyn vaan toisten blogeja katselemassa, että miksen mää saa mitään aikaan. :)

   Poista