perjantai 7. helmikuuta 2014

Tylypahkan asukkaat


Tylypahkan asukkaat saapuivat viimein pitkän odotuksen jälkeen Tylypahkaan eilen. Ron meni heti tervehtimään pientä pöllöään, Posityyhtystä.


Voldemort ja kirpparilta mukaan tarttunut, kynsilakkavärjäyksen kokenut Nagini saavat huoneen alakerroksesta.


Harry näkee Iseeviot -peilistä kuolleet vanhempansa.Pörrö vartioi uskollisesti lattialuukkua, jonka alle ei tulekaan shakkihuonetta, vaan Voldemortin luola.Kalkaros tutustuu uuteen liemiluokkaansa.


Malfoy testailee myrkkyliemien valmistusta mestarin opissa.


Hagrid on, kuten kirjassakin, kahden miehen mittainen ja ehkä jopa neljän paksuinen.


Vaikka Hagrid on jätttimäinen, on Tylypahkan kokosuhde muille asukkaille juuri sopiva.Oljo hiiviskelee Tylypahkan huoneissa ja tutkii Rohkelikon oleskeluhuoneen pöydällä olevia kirjeitä.

8 kommenttia:

 1. Onpa hienoja nukkeja! Ja tuo Harryn peili on erityisen hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin odotin näiden kotiutumista, ja nyt ne viimein ovat täällä. :) Tosin että heti ensimmäisen viiden minuutin käsittelyn jälkeen onnistuin katkaisemaan Malfoyn käden, kun se ei taipunutkaan yhtä jouhevasti kuin toinen käsi. Onneksi kuumaliima pelasti tässäkin tapauksessa.

   Poista
 2. Você está fazendo um ótimo trabalho! O projeto com Harry Potter é grandioso! Eu vou acompanhar! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Obrigado Eliana e bem-vindo a acompanhar este projecto. :)

   Poista
 3. Ihanat nuo nuket ovat ja kannatti odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mua jännitti, että miten nämä asukkaat sopivat Tylypahkan ja esineiden kokoluokkaan, kun olen kuitenkin kaiken tehnyt tässä vaiheessa ilman konkreettista malliasukasta. Toki mulla on ollut tiedossa näiden asukkaiden pituus, mutta on aina helpompaa, jos on se nukke oikeasti kädessä ja voi samalla tehdessään sovitella, että tuleeko oikeaa mittaluokkaa. Hyvin sopivat onneksi. :)

   Poista