lauantai 22. helmikuuta 2014

Tylypahkan Platon


 Kirpparilla tuli tänään vastaan Platon. Kotiutin tämän vähäpukeisen herran 1,50 euron hintaan, maalasin kerrertävää heppua vähän valkoisemmaksi ja istutin kirjastohuoneen oven viereen porrasaulaan. Siinä hän vartioi tietoa, ajattelua ja filosofiaa.Tänään löytämäni sekä aiemmin kokoon haalimani kehykset maalasin kultaisiksi ja kiinnittelin seinille. Nyt niitä alkaa jo olla aika hyvin, joskin taidan mää vielä parikymmentä tarvita (vähintään), että on kunnolla Tylypahkamainen tunnelma.Rohkelikon oleskeluhuoneen takka on nyt valmis. Siriusta ei näy liekeissä, mutta virittelen sen sinne vielä myöhemmin tavalla tai toisella. 
Ja sitten tää järkyttävä mattolöytö. Niin ruma ja hirvittävä pikkuliina, että on jopa hieno. Ja koska oli hinnan kiroissa maksaessaan sen 0,50 e, otin liinan mukaani - ja kappas, sehän istuu tähän oleskeluhuoneeseen kuin nenä päähän.


Siispä oleskeluhuoneen matto siirtyi Dumbledoren huoneeseen.


Kirppislöytö tämäkin. Eurolla löytyi tällainen pieni "vitriini", valmiiksi musta. Virittelin sisälle pari pääkalloa ja muutaman metallihilun, ja jo tuli tyylikäs. Tämäkin kauheus löysi paikkansa Kalkaroksen luokasta.Ajattelin tänään, että en taida pystyä palaamaan töihin kesäkuussa tän puolen vuoden sapattivapaani päättyessä. Mulla on niiiiin paljon minikokoisia projekteja kesken ja suunnitteilla, että ei kai tässä voi enää koskaan palata töihin. Koska mä nyt selkeästi vaan tarvin tätä harrastusaikaa 24/7, täytyy vissiin pyrkiä kolmikymppisenä eläkkeelle. Minieläkkeelle, kuten eräs tuossa jo lohkaisi. ;)

*lähtee tulosteleen eläkepapereita*
Letkeää viikonlopun jatkoa sinulle!

4 kommenttia:

 1. Hyvä etten itkua väännä täällä, kun on vaan niin upeaa! Voin kertoa, että kyllä ihan kertaheitolla hyppäsi tämä blogi lempparilistaani. Voi etän että. Yks kysymys mulla on, mitä Malfoy tekee Rohkelikkojen oleskeluhuoneessa? :o

  :D

  - E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaatko, kuinka häijysti se tuijottaa tuota Koukkujalkaa ja hivelee taikasauvaansa. Siis puhtaasti pahuuksia suunnittelemassa, sitä se siellä tekee. :)

   Poista
  2. Kyllä huomaa ketkä on potterinsa lukeneet :)

   Poista
  3. :D Mulla on kyllä kirjasarja vielä vähän kesken, vaan elokuvien suhteen oon pyrkinyt oleen aktiivinen.

   Poista