lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kierreportaat - ne ensimmäiset


 Tylypahkan ensimmäiset kierreportaat ovat valmiit, jippii! Portaathan on olleet kasassa jo aikapäivät, mutta vasta nyt sain maalattua ja viimeisteltyä sekä aseteltua paikalleen.


Ja nyt uskallan kyllä kehua, että on ne vaan aika hienot! Tällaisia ajattelin tehdä lisää joka kerrokseen ainakin yhdet / kerros, johonkin saattais mahtua kahdetkin. Lihavan leidin muotokuvan takaa näkyy Rohkelikon makuuhuoneeseen, jossa on jo sängyt, mutta vielä maalaamattomilla pinnoillaan. Ne voisi maalata huomenna.
Olen yrittänyt haalia kivijalkakirppareilta ja nettikirppareilta kasaan kaikenlaisia edullisia pieniä kehyksiä, jotta saisin porraskäytävää valmiimmaksi. Paljon on löytynytkin, ja edelleen hirveesti puuttuu. Näitä kun tarttis myös tuonne Rohkelikon oleskeluhuoneeseen.


Muotokuvia googlettaessa on tullut napsittua mukaan vaikka mitä. Siitä kertoo yläkuvan alimmainen muotokuvamaalaus. ;) Myös avustajani mr. Alvin pääsi kultakehyksiin.Jotain uutta on Rohkelikon oleskeluhuoneessa. Huomaatko? Sirius liekeissä. ;) Ei nyt ihan sellainen, kun suunnittelin, mutta olkoon. Heitin tulostetun pään liekkien sekaan ja ajattelin, että jos joskus kiinnostaa siihen suunnitella jotain syvällisempää, niin se on sitten myöhemmän ajan juttuja se.Kattotasanteen tornit saivat köynnöstä ympärilleen. Vihreä näyttää hyvältä. Sitä haluan vielä paljon lisää.Taikapölyistä (tai -pöllyistä?) viikonloppua sinulle! :)

5 kommenttia:

 1. ihanaa viikonloppua myös sinulle! Mites - kelpaako sinulle valmiit vihreät köynnökset vai onko sinulla ajatus tehdä vain itse? Minulla olisi valmista erilaista köynnösmateriaalia joka omasta puolestani joutaisi sinulle oikein hyvin, jos kelpuutat...
  anne.vesterholm(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. No niin, pöllyistä on viikonloppu... lunssa vieny äänen lisäksi muistin; sähköposti oikeasti on;
  anneve(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köynnökset ja muut yllärit perillä, ISO kiitos Anne. :)

   Poista
 3. Hauskaa maanantaita ja hauska oli jälleen katsella ja portaat upeat.

  VastaaPoista