maanantai 31. maaliskuuta 2014

Satumetsässä


Eilen sain alulle Liisa ihmemaassa -maailmaa. Tämä projekti rakentuu siis panoraamahenkisesti kaksimetriselle hyllylle. Takaseinänä on tuloste.


Maiseman alustana on ruohomatto. Isot sienet veistelin finnfoamista, pienemmät ovat ostettuja.


Etanat on muotoiltu fimosta, kuorena toimii simpukka.

Hahmot on tilattu ebaysta, ja ovat hyvin pikkuruisia. Liisalla on mittaa n. 6 cm.Kasvillisuutta tulee vielä paljon lisää, mutta alkuun on nyt päästy. Parimetrisen hyllyn kokonaisuudesta on tässä kuvassa ehkä viidennes. Kaikki muu onkin vielä tyhjää täynnä, joskin, että visioita kyllä riittää. :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka. Näistä mun projekteista tää taitaa olla se, joka valmistuu hyvin hissukseen aina pala kerrallaan silloin, kun innostaa. Muut projektit vetävät ainakin toistaiseksi puoleensa pääosin jatkuvasti, tämä enemmänkin silloin tälläin satunnaisesti.

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta jo nyt :-) Tulee varmasti superhieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elluskainen. Seuraavana palasena on tarkoitus alkaa väsäämään tähän sitä osiota, jossa pelikorttiukkelit maalaavat valkoisia ruusuja punaisiksi. Pelikortit ja punaiset ruusut on jo olemassa, valkoiset vielä matkalla. :)

   Poista
 3. Huikeeta, mainio idea ja komea tulos jo nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila. Mua houkuttelee tässä projektissa se, että voi vetää luvan kanssa ihan överiksi. Satumetsässä kun ei ole mittasuhteilla tai todenmukaisuudella väliä, vaan voi olla vähän millaista ja minkäkokoista vaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis. Lisää tulee pala kerrallaan. :)

   Poista