maanantai 3. maaliskuuta 2014

Katossänkyjä ja illuusio-ovi


Rohkelikon makuuhuoneessa on nyt katossängyt. 


Makuuhuone on linnan pienimpiä huoneita, joten vähän oli sovittelemista, että sain soviteltua tilaan kaksi sänkyä. Halusin kumminkin kaksi, koska eihän tuolla mitään yksiöitä ole tarjolla, eli mieluummin ahdas huone kahdella sängllä kuin tilava yhdellä.Näin soviteltuna nurkkaan mahtui myös pieni yöpöytä, Ronin pöllön häkki ja matkalaukku.Tilassa on myös ovi pienelle parvekkeelle. Tai oviaukko. Viimeistelemätön.


Alimman kerroksen porrasaulassa on ovi. Se yrittää luoda illuusiota siitä, että linna jatkuu vielä takaseinän toisella puolella. Oven karmi on Egyptihenkinen valokuvakehys, jonka löysin kirpparilta. Tein siihen oven ja liimasin kokonaisuuden takaseinään.
Ovi alhaalta ja ylhäältä ja sivusta ja edestä ja kaukaa ja läheltä ja ja ja...Olisko tää ovi nyt riittävän hyvin esitelty? ;)

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Niistä tuli himpan verran liian lyhyet, eikä figuurit ihan oikeasti mahtuisi niissä kunnolla nukkumaan, mutta eipä ne vissiin unta kaipaakaan, kun ovat kumminkin velhoja.

   Poista
 2. Wauuuuuuuuuu!
  Ei mulla muuta. :P

  - E

  VastaaPoista
 3. Ovet, jotka eivät vie mihinkään, ovat jokseenkin mysteereitä, mutta hei - eihän kukaan tiedä, ettei se vie mihinkään. :D

  VastaaPoista