keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Toyshop


Tylypahkailu on nyt hetkisen tauolla, kun vietetään pidennettyä lomaviikkoa Pohjanmaalla. Välissä käydään Virossa lastenkotireissulla, mutta muuten ollaan täällä maalla. Matkatavaroista puolet käsittää aina mun askartelutarvikkeita, ja tällä kertaa kymmenen kassin ja pussin sijaan otin mukaan koko talon. Tässä ostoskeskuksessa riittänee mulle loma-ajan puhdetta. :)


Tänään olen väsännyt ostoskeskuksen alimpaan kerrokseen tulevaa lelukauppaa.Valmista ei toki vielä ole, mutta tavarasta tunnistaa jo, mistä liikkeestä on kyse.Ritilälampusta tehtyyn hyllyyn pääsivät kirpparilta ostamani pienet Lottalittles -figuurit. Suklaamunista tulleiden prinsessafiguurien ympärille askartelin myyntipakkaukset.
Hyllyllä on isompia nalleja. Hyllyn alla on legolaatikkoja, jotka on askarreltu lääkedosetin lokeroista. Sisällä on legoprintti.


Lähikuvat paljastavat aina, ettei kannattaisi katsoa niin tarkkaan... ;)


Paperinukkearkit ovat tulossa myyntitiskille sitten, kun tiski jostakin jämämateriaalista valmistuu. 
Myyjänä tässä puodissa on Lego Scalan nukke. Monenlaista myyntitavaraa täytyy vielä kehitellä, jotta kauppa alkaa näyttää pienten ihmisten unelmapuodilta. Vaan alkuun on nyt päästy, ja ostoskeskuksen ensimmäinen liiketila korkattu käyttöön.


10 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen lelupuoti on tulossa.

  VastaaPoista
 2. Suklaamunat!! Yesh! Nyt mä tiedän mihin hukkaan kaikki ne pikkutilpehöörit :D
  Olenko jo sanonut, että sä olet ihan mahoton! Hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato tässä harrastuksessa pystyy hyödyntämään kaikenlaista kummallista, terv. nimim. hän, joka on jo käyttänyt miltei kaikki sun lähettämät pikkusälät

   Poista
 3. NIin ihana lelupuoti! Ja kiva idea tuo legopaketti missä on sisällä printti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Printti oli kivuton vaihtoehto sille, että olisin aljkanut fimosta yrittää minikokoisia legopalikoita vääntää. Tiedän, että moni pystyisi siihen, mutta minä en. Ohitin siis tässä vähän mutkia. :)

   Poista
 4. Hei, tuli mieleen kun selasin noita Tylypahka-kuvia ja tuskailuasi Juhlasalin verhojen tähden.... että miten olis VALKOISET samettiverhot vaikka kultaisin koristein (ketjua, helmijuttuja). Saisit verhot mutta tila ei pimenisi liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset samettiverhot kuulostaa hyvältä. Ne voisi toimiakin, eivät pimentäisi, ja toisivat juhlallisuutta. Hmm, kokeiluun!

   Poista
 5. Kuule, olisiko sulla käyttöä näille:

  http://www.naukulanperhe.blogspot.fi/2014/03/rasioita.html

  Rasia ei lähde, mutta nuo neulansuojukset voisivat olla erinomaista materiaalia... niin johonkin. Minun mielikuvitukseni ei riitä, mutta ehkä sinun riittäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sulle sähköpostia. :) Uskon, että noista voisi jotain kehitelläkin.

   Poista