perjantai 14. maaliskuuta 2014

I'm lovin´it


Ei se vielä valmis ole, mutta mä tykkään siitä nyt jo niiiiin paljon, että mun on pakko vähän vilauttaa. Tässä on BuyLifen McDonalds.


Tämä McDonalds on kierrätysmateriaalien hyödyntämisen moskeija. Lamput on tehty pullonkorkeista ja vanhasta kaulaketjusta. Pöydän kansina toimivat lasinaluset, pöydänjalat on tehty helmistä ja pääsiäismunayllätyksen muovirinkuloista. Myyntitiskin alaosa on tehty akryylivärituubien muovikotelosta, yläosa on ylimääräinen listanpala.


Juoma-automaattiin olen aivan ihastunut, ja se on tehty pienestä muovirasiasta, pahvista ja napeista.McFlurry -kone on tehty suklaamunayllätyksen muovikotelosta ja vanhojen rihkamakorvisten pitkulahelmistä. Ritiläosuudessa on hyödynnetty puisen viuhkan soiroa. 


Tässä ravintolassa ei ole myyntitiskin takana avotiskiä, josta kassalla hääräävät työntekijät nappaavat hampurilaiset tarjottimille, vaan kaikki keittiöpuuha tapahtuu oven takana keittiön puolella. Katsokaas, ne on ne tiukentuneet hygieniasäädökset, mitä tässä ravintolassa noudatetaan. ;)Hinnastot, seinämainokset, pakkaukset ja McFlurry -mukit ovat printtejä. Hinnastoissa ja seinien mainostauluissa on hyödynnetty lasina elintarvikepakkausten muovia. Tiskin oikeassa reunassa olevaan tarjoilukaappiin on tulossa pieniä muffinsseja. Vielä monenlaista puuttuu, mutta luulisin, että tän tunnistaa jo Mäkkäriksi. :)


13 kommenttia:

 1. IHA KREISIII!!!! :) OMG.
  -no se Sanna taas-

  VastaaPoista
 2. Sä olet kyllä sen sortin näpertäjä, että en ole toista nähnyt :D
  Ihan huikeeta!!
  Sulla kyllä riittää kekseliäisyyttä joka lähtöön, mikä ura sulle vielä tästä urkenee....

  VastaaPoista
 3. Juustoateria kolalla, kiitos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa! Tämän pikaruokaravintolan ateria tosin ei täytä kenenkään 1:1 kokoisen asiakkaan nälkää.

   Poista
 4. Mäkkäri on mäkkäri :) Hienoja ideoita sisustuksen toteutuksessa, varsinkin kaikki nuo "roskajutut". Mulle qp ja fanta, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Mua houkuttaa ministelyssä eniten juuri kaikenlaiset roskien ja joutavien romujen hyödyntämiset, ja siksi mulla ei näissä taloissa ole muutamaa yksittäistä lukuunottamatta mitään ostettuja huonekaluja - pikkuesineistöä tosin olen kyllä ostanut uutena. Onneksi löytyy nuo FB:n harrastajaryhmät, joista saa paljon lisää ideoita roska-askarteluun. :)

   Poista
 5. Aivan mielettömän kekseliäs olet ja tuotteliaskin. Tuolla kävisin mielelläni ruokailemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anita. Vielä kun saan tänne tuolit ja muuta pikkusälää, niin alkaa näyttää enemmän siltä, miltä täytyiskin.

   Poista
 6. Wow! Ihan mahtavan näköistä!

  VastaaPoista
 7. Moi, kommentoin eilen anonyyminä, anteeks unohdin laittaa nimen :D Mutta todella upea koko BuyLife <3 :) T. Laura

  VastaaPoista