perjantai 21. maaliskuuta 2014

Tylypahkan tarvehuoneessa


Tylypahkan ylimmässä kerroksessa juhlasalin vieressä on pieni, kapea ja korkea huone, joka edustaa tarvehuonetta - varastoa, josta löytyy aina sitä, mitä tarvitaan.


Huispausarkku on viety tarvehuoneeseen odottamaan seuraavia treenejä.

Tarvehuoneesta löytyy myös mystinen avain sekä tynnyrillinen jalokiviä.Seinällä on telineessä luutia, huomaathan joukossa myös luutien superuutuus, teräksinen Sorsakoski2000. :D


Nurkassa on vanha peili sekä visusti piiloon tuotu Tom Valedron muotokuva ajoilta, jolloin Voldemort oli vallassa. Muotokuva on ollut peitettynä mustalla kankaalla, jotta se pysyisi piilossa, mutta kangas on valahtanut ja paljastanut tuon pahamaineisen velhon kuvan.


Seinällä olevalla hyllyllä on monenmoista tuikitarpeellista varastotavaraa - ja lisää tulee, kunhan sopivaa esineistöä löytyy.Takaseinällä on kokoelma kuolonsyöjien naamioita. Varastossa on tietysti myös hiiriä.Ja tarvehuonehan sijaitsee tosiaan tuolla linnan ylimmässä kerroksessa.

6 kommenttia:

 1. Anteeksi, olen huono kommentoimaan näitä sinun ihan mahtavia mineilyjä, mutta siis oikeesti wau!!!! Ihastelin noita viimoisia kuvia, missä näkyy upeasti kokonaisuutta - vastahan sä aloit tota tekemään, ja teet vielä montaa eri projektia yht aikaa, ja silti tuolla on jo ihan kaikkea!! Voi valtava miten upeaa!

  Itse en ole ollut mikään Harry Pottereiden suuri fani, mutta hykerrellen silti seuraan tapaasi toteuttaa noita hienouksia. Tykkään kyllä noista muistakin mineilyistäsi, niin hittavaisista, kauppakeskuksesta kuin metsäneläjien talostakin, mutta tässä taijat ja muut herää henkiin, on paljon kaikkia ällötyksiä ja muita, ja tuo värimaailmakin tuo jotenkin upeasti esille mineilyt.
  Voi että sentään, mitäköhän keksit seuraavaksi alkaa mineillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen äärimmäisen huono kommentoimaan mitään blogeja, joten on kerrassaan käsittämätöntä, että kukaan koskaan kommentoi mitään mun kumpaankaan blogiin...

   Mutta siis, ideoita pursuaa pään täydeltä, ja näiden keskeneräisten lisäksi mulla on mielessä kahden mummon asuttama rintamamiestalo sekä Pirates of the Carribean -tyylinen panoraamakokonaisuus. En vaan vielä anna itselleni lupaa aloittaa. En, ennen kuin jokin on taas valmis näistä kesken olevista. :)

   Poista
 2. Upea tarvehuone - ja kiva katsoa taas tuota kokonaisuutta. Oot kyllä niin ihanasti keksinyt totetuttaa Tylypahkan erikoisuudet ja luonteen. Sehän on elävä koko linna. Viel kun saat kaikki haamut taiottua esiin...
  Tää vaan on mun suosikkeja. Upea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne. <3 Mä oon paljon miettinyt noita haamuja, ja haluaisin Tylypahkaan ainakin murjottavan Myrtin ja melkein päättömän Nickin. En vaan millään keksi, miten ne tekisi niin, etteivät näyttäisi ihme mönteiltä jossain nurkassa... Yhtenä vaihtoehtona olen miettinyt hahmon tulostamista kalvolle ja liimata siihen sitten jotain harsoa heilumaan. En tiedä, saas nähdä.

   Poista
 3. Onpa hieno Tylypahka! Varmaan tosi kiva miettiä, mitä juttuja tuonne oikein keksii ja löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän hurahduksen myötä elämä on vain ratkaisevasti muuttunut. Yhdelläkään kirpparilla tai yhdessäkään kaupassa ei voi kierrellä ilman minilinssejä. Sitä vain jokaisen tavaran kohdalla miettii, että mitäs tästä saiskaan tehtyä... ;)

   Poista