tiistai 1. huhtikuuta 2014

Melkein päätön Nick ja murjottava Myrtti


 Epätoivoinen yritykseni tehdä Tylypahkaan aaveita ei oikein onnistunut toivotulla tavalla. Vaan sielläpä kummittelevat nyt nuo niin kauan, kunnes keksin jotain parempaa, jos keksinkään.


Vessassa murjottaa siis Myrtti. Myrtti on tuloste, joka on siirretty Art Mediumilla paksulle kalvolle ja heitetty vessan nurkkaan kummittelemaan.
Melkein päätön Nick taas pönöttää porrasaulan nurkassa. Tietysti näistä valitettavasti näkyy se tosiasia, että ovat litteitä, mutta toisaalta en halua mitään kangaskasaa kera massapään johonkin nurkkaan heilumaan. Läpinäkyvyys olis se juttu näissä aaveissa. En tiedä, jos liimaisi reunoihin jotain ohutta läpikuultavaa kangasta, helpottaisiko se kolmiulotteisuuden luomisessa...Onnekasta on kumminkin se, että vähän kauempaa tarkasteltuna eivät niinkään näytä kalvoilta, vaan enemmän läpinäkyviltä hahmoilta.Porraskäytäviin on taas tullut lisää kaiteita ja toiset kierreportaatkin. Kahdet kierreportaat ja parit kaiteet vielä puuttuu.

Iloa sinun tiistaipäivääsi!

13 kommenttia:

 1. Tuo Tylypahkan porrasaula on kyllä ihan käsittämättömän hieno ja upea, lumoutuneena katselen sitä joka kerta, ja ihmettelen sekä ihastelen mitä kaikkea sieltä löytyy. Nuo taulut kehyksineen on jo ihan mahtavia, mutta nuo valasimetkin, ja nimenomaan nuo kierreportaat saa minut joka kerta huokailemaan ja hymyilemään ihastuksesta, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierreportaat on kyllä jokseenkin rasittavia tehdä. Mun kärsivällisyys ei meinaa niihin riittää, vaan kahdet olisi vielä tekemättä... Ehkäpä viikonloppuna...? :)

   Poista
 2. Mulla olis haaste sulle blogissani: http://oonjuurillain.blogspot.fi/2014/04/haaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna Karoliina, täytyypä käydä nappaamassa mukaan ja vastata sitten, kun on oikein sopiva hetki tunnustaa salaisuuksiaan. :)

   Poista
 3. Kun ovat litteitä hahmojkuvia minulle tuli hyvin aavemainen tunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis, ihana kun sä olet aina niin kannustava. <3

   Poista
 4. Tämä Tylypahka on niin hieno! Voin vain huokailla täällä ja ihailla. Kuinka paljon noita yksityiskohtia onkaan!

  VastaaPoista
 5. Hei wau mitä ihania sulla on! Voisko joskus tulla katsomaan ihan livenäkin?!

  VastaaPoista
 6. Minusta nuo kummitukset toimii tosi hyvin, vaikka on littosia! Täällä taas ihailen tätä kaikkea, huh huh.

  - Rouva E

  VastaaPoista
 7. Tää on kyl niin upee, että voisin varmaan tuntitolkulla istua ja ihmetellä - miten olisikaan ihan livenä nähdessä - saisit vissiin alivuokralaisen =D Upeeta, upeeta, upeeta!!

  VastaaPoista