maanantai 24. maaliskuuta 2014

Missä niitä miniasioita piilotellaan...


 Koska ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen tää huone on niin siisti, että sinne kehtaisi jonkun päästää sisällekin, päätin heti julksitaa tämän poikkeuksellisen tilanteen täällä blogissakin. Eli täällä nää minimaailmat asustaa.


Kaikki ministelyt on sijoitettu yhteen huoneeseen, tänne mun valtakuntaani. Miehen kanssa lyötiin aikanaan fiksut päämme kolisten yhteen suunnitellessamme, miten kaikki sijoitellaan tässä huoneessa niin, että näkymä ovelta on kesy ja hillitty - eikä mitään hurahduksia näy - vielä. Kun tähän huoneeseen astuu peremmälle, pääsee kyllä aivan riittävän hyvin kiinni siihen, mihin tää nainen on hurahtanut. :) Yläkuva on siis näkymä ovelta, eli oikein hillitty ja villitty, siisti ja tavallinen huone.


Sitten kun tullaan vähän peremmälle, voidaan nähdä pöydän vieressä Tylypahka.Pöydän toisella puolella roikkuu nurkassa katosta hittavaispullot.
Siitä päästäänkin Hittavaislinnaan, joka on kierosti sijoitettu vaatehuoneen oven ja vasemmalla olevan, kuvan ulkopuolelle jääneen huoneen oven väliin niin, ettei sitäkään näy huoneen ulkopuolelle. Huoneessa sisällä ollessaan sitä nyt ei voisi olla huomaamatta. ;)Pöytää vastapäätä olevalla seinällä on hyllykkö, jossa on BuyLife -ostoskeskus, ja sen päällä täysin suunnitteluasteella oleva Liisa Ihmemaassa -panoraamamaailma. Tuossa BuyLifen vieressä oli vielä eilen Kotikolo, vaan kävipä niin onnellisesti, että Kotikoloa ylläpitäneet Aarne ja Sylvi ottivat Untamon mukaansa ja muuttivat Afrikan sademetsiin. He saivat kuulla, että Afrikassa kaivattaisiin eläinten turvakotia kipeämmin kuin Suomessa, ja he pakkasivat kimpsunsa ja kampsunsa, myivät talonsa ja hyppäsivät ensimmäiseen Afrikan lentokoneeseen.


Kotikolo lähti siis eilen uudelle tuunaajalle. Innostus siihen vaan loppui kesken, ja koska Lundby talona ei taida olla yhtään mun juttu, olin oikein tyytyväinen, kun pääsin talosta eroon. Kyllähän näitä suunnitelmia kuitenkin löytyy... Tylypahka on vielä hippasen kesken, samoin BuyLife. Liisa Ihmemaassa on projekti, joka odottaa tekijäänsä, Hiirenloukku taas on hetkellisesti siirtynyt varaston hyllylle ja odottaa uutta tulemistaan. Jotta projektit eivät kuitenkaan koskaan loppuisi, on isäukko lupautunut aloittamaan mun kanssa rintamamiestaloprojektin pääsiäisenä. Sille on nyt paikkakin tässä Buylifen vieressä. Tuohon rintamamiestaloon muuttaa kaksi mummoa, joista en ole vielä ihan perillä, että ovatko vanhapiikasisarukset, leskiystävykset vai pariskunta. Ehkäpä pääsen asiasta paremmin kärryille sitten, kun nämä mummot tapaan livenä. :)Täällä niitä miniasioita piilotellaan. :)

15 kommenttia:

 1. Voi miten ihana huone Sinulla on. Kauniilta näyttää! Jäin vain ihmettelemään, missä mahdat säilyttää kaikki tarvikkeet. (Itselläni tarvikkeita on banaanilaatikoissa ja niitä on määrällisesti todella monta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kuvassa näkyvän kulmaoven takana on vaatehuone, joka toimii kankaiden ja askartelutarvikkeiden varastona. Sinne siis mahtuu. :)

   Poista
 2. Askarelijan kateus :) Mikä ihana huone ja nukkekodit ja etenkin tuo vaatehuone tilpehöörivarastona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me aina toisinaan muistellaan miehen kanssa sitä, missä oltiin tän mun ompelu/askarteluharrastuksen kanssa edellisissä asunnoissa. Oli pieni olohuone, minä ja pyöreä jakkara, joka toimi ompelupöytänä. Siinä sohvalla istuen ompelin, levitin kaikki kankaat pitkin olohuoneen lattiaa ja elin leveästi. Täytyi aina miettiä miltei etukäteen ne viikonloput, jolloin ompelee, koska kaikki oli sen myötä aina ihan kaaoksessa pienessä kämpässä. Myöhemmin isäukko teki mulle liimalevystä saranoilla toimivan taittopöydän, jonka sain käytön jälkeen känneltyä sohvan taakse piiloon. Parempi kuin pöytänä toiminut pyöreä pieni jakkara. Ja nyt on harrastukselle oma huone ja oma varasto. Siitä jaksan kyllä olla onnellinen. <3

   Poista
 3. Hieno huone. Tuo pystylaudoitetulta näyttävä seinä, onko se tapetti vai oikeasti puuta vai mitä. Kivan näköinen joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinässä on Vallilan New England -tapettia, eli ei oikeasti lautaseinää. Pinta on kohokuvioitua, joten antaa siksi aika tehokkaan lautamaisen efektin.

   Poista
 4. Voi ihanuus mikä huone! Itsessään sisustuselementti, eikä vain askarteluhuone.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis huone!! Kyllä tuolla on mukava puuhastella nukkisten maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellista on, kun on tilaa harrastaa. Aina niin ei ole ollut, ja nyt pidän tästä kyllä onnellisesti kiinni. :)

   Poista
 6. Hienosti ootte saaneet kaikki mahtuun :) Haaveilen omasta askarteluhuoneesta kanssa, tilaa kyllä olisi mutta vaatis vähä remonttia ja tietysti eka ideaakin millanen siitä sitten tulisi :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, kuinka pitkälle tää innostus menee. Tilaa on vielä muutamalle projektille, mutta sitten tulee seinät vastaan. Sitten täytyy vissiin alkaa laajentaa, että mahtuu harrastamaan. :D

   Poista
 7. Tuollainen miniaskartelijan koto on täydellinen ja kaunis. Ihan pikkaasen mun mieleni meni haikeeksi , kun mullei oo <3

  VastaaPoista
 8. Uiui, mä oon kateellinen, mä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hukun tänne nukkekoteihin ja tarvikkeisiin!

  VastaaPoista