keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Valaistu Buylife


Miten mä joskus ajattelin, ettei valot tuo minitaloihin mitään lisämerkitystä?


Eilen laitettiin Buylifeen valot. Puoli taloa saatiin valaistua Ikean ledisarjalla, ja tänään kävin hakemassa toisen sarjan, jotta saatiin koko taloon valot. Tähän tuli niiiiiin paljon enemmän eloa! Joskin että valot tuo myös keskeneräiset oviratkaisut hienosti esille...


Yllä kokonaisuutta tässä vaiheessa, ja alla kuvakavalkaadi liiketila kerrallaan. Lelukauppaa voisi kutsua miltei valmiiksi, muut ovatkin enemmän tai vähemmän kesken.


Ylävasemmalla on McDonalds.Mäkkärin vieressä on kukkakauppa Lasting memories, joka näyttää siltä, että yrittäjällä on tainnut loppua joko mielenkiinto tai rahoitus kesken. Muutamalla ruukulla ja kukalla ei kyllä vielä itseään elätä.Kukkakaupan alla on Shoe Shop. Sinne mahtuu vielä paljon lisää kenkiä ja laukkuja. Valtaosa kengistä on metallisia korunosia, joita olen kynsilakalla tuunaillut uusiin kuoseihin.
Kenkäkaupan alapuolella pohjakerroksessa on lelukauppa Henry's Toyshop. Kyseinen liike löytyy ilmeisesti oikeastikin Kaliforniasta, mutta mun ostoskeskukseeni se löysi tiensä hienon ja ostoskeskuksen henkeen sopivan logon vuoksi. Tää tila on muuten pääosin valmis, joskin, että haluan tuohon lattialle vielä oikein värikkään maton.

Leluliikkeen vieressä pohjakerroksessa on käytävä, jonka perällä on hissi. Käytävään tulee julkisivun puolelle lasiovityyppinen ratkaisu, eli siitä on kulku tähän ostoskeskukseen. Hissillä pääsee sitten kuvitteellisesti eri kerroksiin ja eri liikkeisiin. Käytävän seinällä on ostoskeskuksen liikkeiden mainoksia. Nyt juuri pälkähti päähän ajatus siitä, että voishan käytävän reunassa olla myös pieni teline, josta saisi napata mukaan jonkin mainoslehden. Kuraa ja kengänjälkiä tarvittais myös, ja ehkäpä myös omilla jaloillaan seisova mainosteline, joka mainostaisi koko ostoskeskusta ja kertoisi puljun aukioloajat.


Juku, että tykkään näistä lamppusarjoista. Eivät sopisi Tylypahkaan eivätkä asuttuihin minikartanoihin, mutta ovat juuri ostoskeskustyyliset. Sopivan "kliiniset".Käytävän vieressä on Finnkinon aula, johon on tulossa myyntipiste leffalipuille, karkeille ja popcorneille. Seinille tulee leffamainoksia ja perälle ovi elokuvasaliin. Haaveilen myös minikokoisesta Coca cola -kylmäkaapista.


Finnkinon yläpuolella on Pentikin liike. Sinnekin mahtuu vielä monenlaista tavaraa.
Nyt, kun talossa on valot, voi myös iltahämärissä kurkkia liikkeisiin sisälle. Jaa, että tuoko ne valot jotain lisämerkitystä minitaloihin...?


10 kommenttia:

 1. :D
  Äsken ei vielä hymyilyttänyt yhtään tää aamu....kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei hyvä että näillä höyrypäisillä jutuilla saa hymyä jonkun päivään. :D Mä oon vlillä niin tosissani näiden kanssa, että vaikka pääosin olenkin näitä väsätessä aivan sfääreissä, jää jokin asia välillä niin juilimaan, että menee miltei yöunet jotakin yksityiskohtaa värkätessä. Onneksi munkin on pian palattava töihin niin saa taas asiat mittasuhteisiinsa. :D

   Poista
 2. Onpa todella upea kauppakeskus! Kaikki liikkeet ovat upeasti sisustettuja, ihan pitää haukkoa henkeään ihastuksesta...olet kyllä onnistunut todella hienosti luomaan ylellisen ja aistikkaan ilmapiirin tähänkin projektiisi. Valot ovat piste iin päälle, sopivat hienosti ja valaisevat hyvin ja juuri kauppakeskuksen "kliiniseen" tyyliin sopivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija. Mulla oli tässä sellainen idea hienosto-ostoskeskuksesta, mutta tuo McDonalds ei ehkä ihan sellaiseen tunnelmaan sovi. Mutta ei sen niin väliä, kiva, jos tulee fiilis ylellisestä ostoskeskuksesta. :) Valoista tykkään kyllä itsekin hurjasti, olivat niin vimpan päälle ostoskeskusvalot.

   Poista
 3. Mainio ostoskeskus, tykkään täysillä<3 Valot sopii todellakin tähän projektiin.
  Onkohan tuolla toiletteja? Itse etsin ekana aina naistenhuoneen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks, ei täältä sellaisia löydy! Mutta hei, täällä käy vain sellaiset yltiörikkaat ja hulppean hienot rouvat, jotka ei käytä lainkaan vessoja. :D Tai ei ainakaan julkisia vessoja, koska pelkäävät saavansa niistä bakteereja. :)

   Poista
 4. On kyllä niin magee ostari! Tekis mieli heti lähtee tuonne shoppaileen XD Valot tuo kyllä paljon lisää elävyyttä. Erityisen söpö tuo lelukauppa :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. :) Ja ei muuta kuin kutistuslaitteen kautta ostoksille. :D

   Poista