lauantai 19. huhtikuuta 2014

Viirun housut ja talosuunnitelmia


Viirun vihreät housut valmistuivat eilen. Raidat maalasin vihreään kankaaseen nopsasti akryyylivärillä. Kiitokset Annelille kankaasta. <3


Pesosen konkkaronkka poseeraa mummoinmökin uusien keittiökalusteiden edessä. Pesosen talon kalusteita ei vielä juuri olekaan, mutta tärkeintä on, että Viirulla on nyt nuo housut. :)

Yksi pääsiäisen pyhien projekti on Pesosen talo. Isäukon kanssa ollaan sitä Pohjanmaalla nikkaroitu tämä päivä. Pesonen on ollut mukana seuraamassa talon valmistumista sekä mittamiehenä mittasuhteita mietittäessä.Pesonen pääsi tutkimaan taloa ulkopuolelta, mutta vanhana miehenä ei onnistunut pääsemään taloon sisälle. Portaat kun puuttuvat vielä, eikä ukon jalka noussut sokkelin yli. No, jos huomenna sitten. :)

6 kommenttia:

 1. ihanat housut Viirulla, komea talo tulossa Pesoselle

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Thanks Eliana. This project is based on children´s book called Viiru and Pesonen. Viiru is the cat and Pesonen is his owner, an old and little bit weird man. :)

   Poista
 3. Oi että, tästä tulee taas yksi ihana seurattava kohde. Mukavan erilainen malli näyttää olevan Pesosen talossa, olet kyllä idearikas ja se, kun saat ne ideat myös toteutettua :)
  Hienosti sait Viirulle raidatkin pöksyihin. Ihana pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne. Projekteja ja ideoita tuntuu nyt piisaavan enemmän kuin tilaa. Hmm... Mihkähän mä tämän Pesosen pihapiirin sijoittaisin sitten, kun alkaa olla vähän massivisempi piharakennuksineen päivineen... Sängyn alle? Siellä olis näppärä rakentaa lisää. ;)

   Poista