torstai 3. huhtikuuta 2014

Mummoinmökin esineistöä


Tää on kyllä vuosisadan joutavin postaus, mutta koska hypistelen tätä esineistöä jatkuvasti, en malttanut eilen olla kuvaamatta näitä tännekin. Homman nimi on siis se, että koska noista isoista projekteista Tylypahka on yhtä huonetta ja muutamia viimeistelyitä vaille valmis ja BuyLifekin valmistuu kovaa kyytiä, on nyt toki täytynyt jo ideoida seuraava projekti, ettei vaan lopu tekeminen kesken silloin, kun on suurin into päällä.


Seuraavan projektin esineistöä olen kasaillut jo pitkin matkaa, vaikka asukkaita ja taloa ei ole vielä olemassakaan. Talo on kuitenkin suunnittelun alla, ja pääsiäisenä isäukko on luvannut nikkaroida mun kanssa jonkinlaisen mummonmökin, jota asuttamaan tulee kaksi mummoa, Fanni ja Lyydia. Sitä en tiedä, ovatko leskiystävykset, vanhapiikasisarukset vai pariskunta - eivät ole kertoneet, kun en ole heitä vielä tavannut. Vaan onko tuolla nyt niin väliä, mummoja joka tapauksessa. :) Koska mökkiä tulee asuttamaan kaksi mummoa, tulee mökistä siis mummoinmökki.


 Ja sitten sitä esineistöä, joka tekee mut jo nyt niin onnelliseksi. Osa on ostettua, osa näperreltyä, valtaosa lahjana saatua, osa ystävältä omasta lapsuuden aikaisesta nukkekodistaan vuodelta nakki ja vasara ja osa äipältä Riimikon löytöinä. Kaunis kiitos kumpaisellekin. :)


Tavoistani poiketen olen myös tilannut ebaysta ja FinnAimosta huonekaluja, joista ensimmäiset saapunee alkuviikosta. Muihin rakennuksiinhan en ole yksittäisiä harvoja poikkeuksia lukuunottamatta ostanut valmiina mitään huonekaluja, vaan kaikki on tehty itse. Nyt en malttanut olla ostamatta joitakin ihanuuksia valmiina. En millään malttais odottaa, että pääsen taloa nikkaroimaan. :)

6 kommenttia: