sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ruusujen maalausta


Mun sapatti- ja askarteluvapaatani piti kestää vielä pari kuukautta ennen paluuta takaisin omaan vakityöhöni. Sain kuitenkin jokin viikko sitten lennossa mielenkiintoisen työtarjouksen, jonka pähkäilyiden jälkeen otin vastaan ja hupskeikkaa, mullahan alkaakin työt jo ensi viikolla. Kääks, mullahan on vielä sata projektia kesken... :) Vaan ehkä tuo vapaa-ajan käsite ei tyystin kuole, vaikka sitä taas töihin meneekin. Tämän viikonlopun olen kuitenkin nauttinut siitä, että ei ollut kiire yhtään mihinkään.


Viikonloppuna olen näperrellyt Viirun virkkaamisen lisäksi sitä sun tätä pientä keskeneräistä lähinnä Tylypahkaan, mutta jos jotakin esiteltävää on, on se tämä Ihmemaa. Tämä sai viikolopun aikana valot, ruusupuskat, pelikorttiukkelit ja jotain muutakin pientä.


Pelikorttipojat maalaavat Punaisen kuningattaren vaatimuksesta kuningattaren inhoamia valkoisia ruusuja punaisiksi. Ellei ruusujen väri muutu, se olis pelikorttipoikien päiden menoa.Valolistat löytyivät sekalaisten piuhojen ja johtojen laatikosta, ja ovat oikein passelit tähän. Loistavat tuolta takaa tuollaista hämyvaloa, joka sopii juuri hyvin Ihmemaahan.Yksi sienikin tuli veisteltyä finnfoamista. Aika hauskaa ja terapeuttista puuhaa, joskin, että koska vetelin myös peukaloni auki, en nyt taas pariin päivään veistele lisää...


Tässä vielä muutamia kokonaiskuvia. Kokonaisuus ei siis ole vielä ollenkaan valmis, mutta palanen kerrallaan.Ihmeellistä alkavaa viikkoa sinulle, joka täällä piipahdit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti