lauantai 10. elokuuta 2013

Pikkumiehen huoneessa

Siirretty Olipa kerran koti -blogista. Alkuperäinen teksti julkaistu 17.6.2013.


Taitanette olla jo ihan täynnä näitä laatikoita...? ;) Vaan älkääpä huoliko, tämä on nyt hetkeen viimeinen, sillä Pohjanmaan lomaa on vielä viikko jäljellä ja mun laatikot loppui nyt. Lisää odottelee kyllä kotosalla, mutta tällä lomapätkällä näitä ei siis käytännön syistä johtuen valmistu lisää, vaikka intoa vielä piisaisikin. Hulluutensa kullakin, totesi vaarikin eilen näitä tutkiessaan. :) 


Tänään valmistui pienen pojan huone. Ohessa taas kuvat vaihe vaiheelta.Ja ne tekniset faktat vielä: laatikon koko on 10 x 20 x 30 cm, kyseessä lasikantinen, puinen kynttilälaatikko. Tapetti Sinellin skräppipaperia, puiset lattiat tehty raaputtamalla mattopuukolla puulaatikon maalipintaan laudan ääriviivat.


Katossa roikkuvan kuumailmapallon ostin tänään Keskisen poistokoruvalikoimasta. Hauska, ja tuo väriä huoneeseen.


Liitutaulun askartelin puurimoista ja päällystin keskelle finnfoamin palasen mustalla pellavalla.


Maton ja lelukorin virkkasin matkalla Keskiselle - juu, en ajaessa, äippä hoiti ajelun. :)

Nukkekotikaupasta ostetun valmiskirjan päällystin Kaislikossa suhisee -kirjan kansikuvalla.


Fortuna -peli löytyi lapsuusaikaisten lelujen laatikosta.Seinille valitsin julisteiksi Kaislikossa suhisee -kirjan kuvituksia. Puusängyn rakensin finnfoamista ja maalasin valkoiseksi.
Junaradan leikkasin pahvista, junanvaunu syntyi finnfoamin palasta ja mininapeista. Pienen mökin tuunasin monopolipelin talosta.


Piirustuspöytä valmistui finnfoamista ja kansi jäätelötikuista. Jakkarana on huovalla päällystetty korkki.


Pienet värikynät leikkasin jäätelötikusta.
Hyllyllä olevat tavarat ovat sekalaisen romukopan pieniä aarteita, viherkasvin tein liimaamalla muovikukan palasen napin sisälle.Pienen pojan huone on valmis.


Tämän loman aikana on valmistunut neljä roomboxia. Visioita seuraavia mökkejä varten on jo hirmuisesti. Hulluutensa kullakin. :)

2 kommenttia:

 1. Siirretyt kommentit Olipa kerran koti -blogista:

  Blogger Tanni sanoi...

  Kerrassaan ihania, eläkä huoli - ei näihin kyllästy!! Omat mineilyt on jäänyt vähiin, mutta taas sopiva kutina on kun näitä katselee.. Ihanaa aikaa teille sinne !

  17. kesäkuuta 2013 22.48


  Blogger Eila sanoi...

  Wautsi wau, mutta miten hennoit Monopolin nappulan ottaa:)

  18. kesäkuuta 2013 23.00


  Blogger Kaisa R sanoi...

  No nyt on ostettu tuollainen kynttilä laatikko. Löysin vielä sellaisen jossa on tuikkuja mukana kun olen nähnyt myös että voi ostaa ilman tuikkuja on myynnissä. Saa nähdä minkä huoneen sitä tekis.

  19. kesäkuuta 2013 16.51


  Blogger Eena sanoi...

  Eila: Meillä ei itse asiassa tuota peliä ole, eikä ole koskaan ollutkaan, mutta jostakin oli sekalaiseen pienten aarteiden romukoppaan eksynyt yksittäinen talo. Sen hennoi hyvin käyttää. :)

  19. kesäkuuta 2013 22.28

  VastaaPoista