lauantai 10. elokuuta 2013

Harras hetki

Siirretty Olipa kerran koti -blogista. Alkuperäinent teksti julkaistu 24.7.2013.


Hittavaisilla on nyt mahdollisuus hiljentymiseen. Hittavaiskirkko on valmis. :) Kirkkoahan mä yritin tästä roomboxista tehdä, vaan alttari ei suostunut näyttämään useammankaan kokeilun jälkeen muulta kuin vasikan karsinalta tai myyntitiskiltä, joten oli pakko unohtaa alttari ja tehdä sen sijaan tuollainen rukoilupenkki. Voihan siinä hittavaiset polvistellakin, jos siltä tuntuu. Että ehkä tästä tuli kirkon sijaan kuitenkin enemmän rukoushuone.
Vaikutteita tämä huone on saanut ortodoksikirkoista. Seinätauluista suuri kolmiosainen löytyi kirpparilta, pienemmät taulut sekä seinäenkelit antoi tähän projektiin vaari. Kattoon löytyi miehen mummon jäämistöistä jäätävä pallokoriste, joka sopi tämän hittavaiskirkon henkeen kaikessa villiydessäänkin hurjan hyvin.Korurasian kansista tein lasipöydät, joista toisessa on kultainen avain ja lasipöydän päällä roll on -purkin kannesta hyödynnetty malja, jossa liljat uivat kuumaliimassa.
Toisen lasipöydän sisällä on kaksipäinen enkeli. Tämä kummallinen kaksinaamainen nappilaatikossa pitkään pyörinyt nappi on alkujaan Kanadan muinaisen sukulaisen perintötavaroista löytynyt. Liimasin tuolle omituisuudelle siivet selkään ja tumppasin lasilaatikkoon. Voipi symboloida hittavaisille sitten vaikka hyvyyden ja pahuuden ristiriitaa.

Lasipöydän päällä on kaksi kynttilää, jotka ovat ohuita puutikkuja kera metallilankapään. Kynttiläjalat ovat rihkamakorun osia. Pöydällä on myös Raamattu ja virsikirja.

Hittavaiskirkko toivottaa kaikki alle kymmensenttiset olennot hartaalle hetkelle.


1 kommentti:

 1. Siirretyt kommentit Olipa kerran koti -blogista:

  Blogger Liisa sanoi...

  Ihana on tuo kirkko. Tykkään.

  24. heinäkuuta 2013 16.33


  Blogger Anne-Mari sanoi...

  Kirkko on ihana.

  24. heinäkuuta 2013 17.00


  Blogger Stiina sanoi...

  Kirkko on hieno.

  24. heinäkuuta 2013 17.27


  Blogger Cheri sanoi...

  Ihana kappeli hittavaisilla.

  24. heinäkuuta 2013 21.38

  VastaaPoista