keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Mummoinmökin sisätilaremonttia

 

Minen jaksa kovin pitkään samaa juttua tehdä. Sinkoilen asiasta toiseen, ja siksi en ehkä saakaan ikinä mitään valmiiksi. Menneen lomaviikon aikana olen ministellyt liudan mummoja, remontoinut Kyläntaloa ja maalannut kummitytölle synttärilahjaksi menevää taloa. Eilen tuunailun kohteena oli Mummoinmökki.


Mummoinmökkihän oli tämä Fannin ja Lyydian asuttama talo, joka ulkokuoreltaan on niin kesken, että näytän vain päädyn. Sisätiloissa on neljä huonetta. Talo on tehty isäukon kanssa, ja teimme todella korkeat huoneet, koska halusin tästä erilaisen kuin muut talot. Huonekorkeus on siis todella hulppea, ja kerroksia vain kaksi, vaikka periaatteessa kokonaiskorkeuteen olisi hyvin mahtunut kolmekin kerrosta.


Alakerrassa on keittiö ja olohuone, yläkerrassa olohuone ja kylpyhuone, joka on vielä täysin kesken. Myöskin talon etuseinä pienen kuistin kera puuttuu vielä kokonaan. Portaita taloon ei tule, vaan asukkaat teleporttaavat itsensä kerroksesta toiseen.Talon sisustuslinjana on vaalea ja vanhanaikainen. Sellainen aika kulahtanut, maalaisromanttinen chabby chic. Sellainen, mikä yksikään muu minitaloni ei vielä ole.


Valaistuksena tässä talossa on Ikean ledinauhat, jotka kiinnitetty huoneesta riippuen joko kattoon tai tässä olohuoneessa kattoparrujen taakse.

 

Tää saattaisi olla se talo, johon tulee kerättyä liuta kaikkea pientä ja somaa sisustuksellista pikkutavaraa. Mummot on nimittäin kovia keräilemään. Lisäksi haluaisin tänne sellaista kulahtaneisuutta, pieniä vesivahinkoja seiniin, kirjapino katkenneen tuolinjalan alla, vähän likaista ja kulunutta pintaa...


Keittiössä ei ole vielä juurikaan kalusteita.
 


Makuuhuone on mielestäni mökin mielenkiintoisin huone. Ikkuna on korkealla ja muutenkin huonekorkeus on todella huikea. Kattoparrut ovat tulossa tännekin näkyviin.Makuuhuoneesta on kulku kylppäriin, jossa ei ole vielä mitään valmista.


Fanni on tyytyväinen, että jo vuoden verran raakileena ollut talo pääsi nyt jo edes melkein asuttavaan kuntoon.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana nukketalo ❤️tykkään kovasti ❤️

  VastaaPoista
 2. Me ihastellaan täällä Iidan kanssa kaikkea hienoa ja kaunista. <3

  VastaaPoista
 3. Todella ihastuttava alku... ja varmasti loppukin.

  VastaaPoista
 4. Kaunista kaunista! Ihanat hirsiseinät ja kauniit tapetit. Mummolla on upea talo.

  VastaaPoista