tiistai 3. joulukuuta 2013

Haaveissa metsänväen kotikolo


 Tässä on Aarne Pupunen vaimonsa Sylvi Repo-Pupusen kanssa. Aarne Pupunen on rauhallinen herrasmies, joka kuuluu villijänisten heimoon. Sylvi Repo-Pupunen taas on vauhdikas, nopealiikkeinen ja toisinaan ärhäkkäkin kettutyttö, joka ihastui aikoinaan Aarnen rauhallisuuteen ja tasapainoisuuteen. Aarne ja Sylvi ovat seurustelleet iät ajat, mutta he avioituivat vasta muutama vuosi sitten lajienvälisen avioliiton vihdoin tultua mahdolliseksi metsikön maistraatissa.


Sylvi ja Aarne eivät ole mikään tyypillinen aviopari, sillä jänikset ja ketut ovat tavanomaisesti kuuluneet sellaisiin lajeihin, joiden ei tule olla kanssakäymisessä keskenään - muuten kuin ruokailun merkeissä. Sylvi ja Aarne kuuluvatkin metsän eläinten parisuhteissa marginaaliryhmään, mutta siitä huolimatta parin avioliitto on vahvalla ja tasapainoisella pohjalla, eikä Sylvin ole koskaan tehnyt mieli laittaa Aarnea ruokalistalleen.


Sylvin ja Aarnen yhteinen haave on suuri metsämökki, talo, jonne he voisivat perustaa sekä kodin itselleen että turvapaikan elämän murjomille metsäläisille - ikääntyneille eläinvanhuksille, jotka haluaisivat asua kodinomaisesti, mutta eivät siihen enää omassa syrjäisessä pesässään pysty, kodittomille yksinhuoltajasiileille lapsineen (viime vuosina yksinhuoltajasiilien määrä on kasvanut ja metsikön lakimuutosten vuoksi sosiaalietuudet huonontuneet - siksi myös kodittomuus yksinhuoltajasiileillä on lisääntynyt) sekä muille syrjäytyneille ja marginaaleissa eläville surullisille olennoille. Sellaisen turvallisen, metsän eläinten kotikolon.


Sylvi ja Aarne olivat etsineet taloa pitkään tuloksetta. Periksi he eivät kuitenkaan halunneet antaa. Kyllä sellainen vielä joskus tulisi vastaan. Sellainen täydellinen metsänväen kotikolo.

Ps. Oletettavasti ihastelit kuvissani olevia pystyviivoja. Jos haluat näin trendikkäät viivat omiinkin kuviisi, saat ne tiputtamalla kamerasi lattialle ja korjaamalla sen vääntelemällä kovakouraisesti vinksalleen vääntynyttä objektiivia sekä kolistelemalla kameraa pöydän nurkkaan. Tadaa - pysyvä viivasovellus on juuri latautunut kameraasi. Mutta hei, toimii taas, joten kuten... ;)

4 kommenttia:

  1. Onnea Sylville ja Aarnelle ♥ Hittavaislinna on niin hieno, että toivottavasti Sylvi ja Aarnekin saavat vielä oman kotikolon. ♥

    VastaaPoista
  2. Voi ei Eena :D Ihan ihanat Sylvi ja Aarne, sekä heidän kaunis rakkaustarinansa, mikä on kestänyt ympäristön paineet ja vaatimukset, vain siitä vahvistuen sekä vakaantuen. Voi kun he pääsisivät jo omaan kotikoloon! ♥

    VastaaPoista