sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Vähän lisää Tylypahkan julkisivua


Tänään aamusta oli hyvä draivi päällä tehdä Tylypahkan julkisivua vielä hitusen eteenpäin. Torneissa on nyt tummempi väri, ja molemmilla puolilla kiviparvekkeet.Seinustan torneista puuttuu vielä yksi hattu. Ikkunalasit ovat pääosin kiinnittämättä, kun en osaa päättää, millaiset ikkunanpielet väsäisin. Alusta näyttää nyt niin hölmöltä, kun on pinkki pyyhe alla, mutta on niin sotkuista tuo pinnan hiekalla ja liisterillä sotkeminen, että olen onnistunut noita pyyhkeitä jo useampia tuhoamaan lattiaa suojellessani.

 Alla vielä pari illalla salamavalon kanssa näpättyä kuvaa ylätasanteen suunnitelmista. Oikeaan reunaan tulee kasvihuone/pöllötalo, johon tulee ruudutetut lasit ympäri kauttaaltaan. Tornien taakse tulee mustat taustat, jotta niistä ei näy ikkunoista läpi suoraan takaseinään, ja toki sitten hatut tornien päälle. Vasemmassa reunassa olevasta kupolista on tulossa jonkinmoisen huvimajan katto.


Jonkinsortin kiviaitaa kattotasanteelle tarvitaan, sekä kulutusta ja sammalta pohjakivetykseen. Etuseinään täytyisi käydä ensi viikolla hakemassa levy, johon pääsisi sitten siihen suunnittelemaan ikkuna-aukkoja, pääovea, torneja ja parvekkeita. Talon alle on tarkoitus hommata pyörillä oleva pohjalevy, jotta taloa on hitusen helpompi siirrellä.


Sellaisia suunnitelmia tämän linnan kanssa tänään.

4 kommenttia:

  1. Hieno suunnitelma ja toteutus hyvällä mallilla. Seuraan mielenkiinnolla tätä(kin) projektiasi.

    VastaaPoista
  2. Aivan uskomatonta, en osaa edes sanoa kuinka hieno mun mielestä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin,

    VastaaPoista