lauantai 9. tammikuuta 2016

Kummitytölle puputalo


Tein siskon tytölle eli 3-v kummitytöllemme yhdistetyksi syntymäpäivä- ja joululahjaksi nukkekotijoulukalenterin. Neiti sai siis lokakuun lopussa olleilla synttäreillään talon ja muutaman pupun, ja joulukuun kalenteriluukuista löytyi sitten päivittäin lisää asukkaita, huonekaluja sun muuta tuikutarpeellista pupujen kotiin. Talo on tuunattu käytettynä ostetusta talosta, ja sen sävymaailma on kohtalaisen hillitty. Koska talo tuli leikkikäyttöön, en kovin nipottanut rakentelujen kanssa. Siksi tässä talossa on ohitettu viimeistelytöitä, kuten listoituksia, ym., ja jokusia tekeleratkaisuja mm. lattialuukuissa ja saumoissa.


Eipä tästä sen enempää tekstiä, kuvat kertokoon olennaisen. :)

Valaistuksena toimivat led-listat, jotka ovat kahdessa alakerroksessa. Ylin kerros taitaa pysyä vähintään vuoden verran kokonaan poissa käytöstä, koska neiti tosiaan vasta 3-v, ja kun talo on tytön huoneessa pienen matalan lipaston päällä, niin eipä edes ylety tuonne kattokerrokseen. Huonekalut toki sitten siirtyvät muihin kerroksiin.

Sellainen puputalo.

8 kommenttia:

 1. Voi miten lutuisia pupusia 💕 Eikä tuollaisia kummitätejä ole joka nurkalla 😉

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuolla kelpaa leikkiä ❤️

  VastaaPoista
 3. Hieno talo ja saaja on ollut varmasti tyytyväinen. Ja hyvä on tietenkin että talossa on kasvunvaraa :)

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman ihana ja upea tuollainen joulukalenteri idea.

  VastaaPoista
 5. Ihana talo! Mä olen tekemässä kummipojan tytölle nukkista, joka on kaksipuolinen. Ajattelin tehdä toisen puolen vähän ronskimmilla esineillä ja isommilla nukeilla tai nalleilla, koska hän täyttää vasta 2 v. helmikuussa. Toinen puoli tehdään sitten yhdessä myöhemmin. Nyt kysynkin sinulta, onko kaikki pikkuesineetkin irtonaisia vai oletko liimannut niitä ja kalusteita paikoilleen? Vai onkohan mun pienokainen vielä liian pieni leikkimään sillä?

  VastaaPoista
 6. Ihana! Kyllä toi mullekin kelpaisi!

  VastaaPoista