maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulukalenteri 2015

Olimme joulukuusta puolet reissussa, joten vaihdoin tänä vuonna vain osan joulukalenterista, enkä ihan jokaista luukkua. Tällaisia aarteita kalenteri sisälsi tänä vuonna:


Maaritille lähti vihreätukkainen peikkopoika ja toisessa luukussa peikkovauva Maaritin aiemmin hankkimien peikkojen kaveriksi. Kolmannesta luukusta löytyi kakunkoristelusetti. Maaritin paketeista löysin tossut ja ihastuttavat kynttilänjalat, heijastinliivin heijastimineen ja vaaleaan sisustukseen sopivan poroseinävaatteen ja valkoiset tuikkukupit.Yläkuvan paketit lähtivät Madam Mailiksen ja Sutenööri-Sulon elämää piristämään: kakunkoristelusetti, kynttiläjalat ja kuvamukit sekä Sulolle oma taloudenhoitaja, taikka Mailiksen yritykseen työtekijä. Sulolta ja Mailikselta vastavuoroisesti saapuivat alla olevat ihanuudet, joista moni löysi heti paikkansa vanhusten Kyläntalosta (paketissa oli yös Pesosen Muklille oma minimini tarvikepakettinsa, mutta se jäi kuvaamatta, kun ehdin jo sijoitella tavarat taloon) Riitalle lähti punanuttuinen tonttutyttö, Oksa -kannu sekä pari retrotyynyä sekä kakkusetti. Riitan paketeista löytyi pöllökassillinen kodin pesuaineita ja muita tykötarpeita sekä enkeli, joka päätyi heti Vintin enkelikokoelmaan. Toisesta luukusta löytyi pirte mehukannu kekseineen ja talouspaperirullineen. Kolmannessa luukussa oli miniminit tossut.Annelin Elämänpuu -vanhuskotiin lähti niin ikään kakkusetti, harmaatukkainen mummo sekä kolme tyynyä. Annelin paketista löytyi joulukinkkua leikkuulaudalle, Viirulle hieno hattu, kalatarjotin, väkijuomia, monenlaisia herkkuja ja kynttiläasetelma. Lisäksi vaihdoin yksittäisiä paketeeja Airin, Marken ja Marian&Maijan kanssa. Minulta heille jokaiselle lähti tuo kakunkoristelusetti. Marken paketista löytyi söpöjä mekkoja Ari- nukeille, peuratyynyjä sekä palasaippua virkatussa pussukassa. Airin paketista löytyi villaiset kaulahuivi ja pipo, jotka päätyivät heti Kyläntalon naulakkoon pakkasia odottelemaan. Marian ja Maijan paketista löytyi minikokoinen koristenauha joulukuuseen sekä komeat Reinot, jotka päätyvät Vinttiin vaarin jalkoja lämmittämään. Luulen, että taitavat olla jalkaan juuri sopivat.


Kiitos kaikille aivan ihanista vaihdoista. Oli joulukuussa taas aavistus taikaa mukana. :)

4 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia1 Varsinkin nuo nuket ovat niiiiin sykähdyttäviä.

  VastaaPoista
 2. Ihania paketteja ja nuket ihania.

  VastaaPoista
 3. Taloudenhoitajatar näyttää todella upealta! Voi ku osasi ite tehä jotai noin upeeta - minä tekisin heti itelleni noidan tuohon malliin - on kyllä ehoton vaikka mitä idoita nous heti päähä :)
  Alkoi kyllä naurattaamaan heti ko kuvan näin - meillä on ollut tuollaisia "hyvin muotoiltuja" narusaippuoita aikanaan myynnissä (^^)
  Upeita lahjoja olet myös saanut - varsinkin tuo Viirun hattu on hauska.. Missä mahtaa seikkailla se päässään.

  VastaaPoista
 4. Oi, toi punapukuinen nainen <3
  Mikä kaunotar!

  VastaaPoista