maanantai 14. heinäkuuta 2014

Voldemortin kammiossa


Kun tämä lyhkäinen kaksiviikkoinen loma lähestyi uhkaavasti loppuaan, iski armoton ministelybuumi. BuyLifen lisäksi työn alla oli Tylypahkan viimeinen keskeneräinen huone, alimmaisessa kerroksessa, kolmipäisen koiran vartioiman lattialuukun alla oleva Voldemortin kammio. Tämä on siis erittäin vapaa sovellus Viisasten kivi -tarinan kammiosta.Seinissä ja lattiassa on munakennokivetys. Pilarit löysin kirpparilta ja maalasin huoneen sävyihin sopiviksi. Tulenlieskat ovat maalattuja kuumaliimasoiroja.


Peilin pintaa on raaputettu takaapäin niin, että sain Harryn vanhempien kuvat näkymään peilistä läpi.Kattukruunu on tehty joulukoristeesta.


Katossa on peili, joka laajentaa huoneen näkymää. Täällä on Voldemortin hyvä Nagininsa kanssa piileskellä.


Kun kerran sain ostettua lasileikkurin ja sain lämmiteltyä myös miehen hetkellisesti apuriksi, leikkautin samalla peilin myös Dumbledoren toimiston kattoon.
Murjottavan Myrtin vessan pilarin päälle tein vähän sinnepäin lopputuloksella vesiputousviritelmän. Tuota kun katselee, ei oikein voi tietää, tuliko siitä oikeinkin hyvä vai aivan törkeän ruma. Toisaalta  - jos vaan alkaa pursottaa hullun lailla kuumaliimaa ja heittelee vimmoissaan helmiä sekaan tietämättä itsekään, mitä tavoittelee, ei vissiin voi lopputulokseltakaan odottaa mitään. ;)
Tylypahkaan on ilmestynyt myös sinne kuulumaton asukas. Marsupaanin orpokotiin oli eksynyt itseään etsivä kulkija, Edward, joka ei valitettavasti voinut kohtalaisen holtittomine saksikäsineen pienten lasten seuraan jäädä. Edward muuttikin siksi Tylypahkaan, jossa se majailee itseään etsien, kunnes sille löytyy sopivampi sijoituspaikka - kenties jonkinlainen sopiva omituisten otusten talo, tai olishan se Edwardin kartanokin aika hulppea tehdä...


Kiitos kaunis Edwardista, M!

6 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä huikea! Tuo kuumaliiman käyttötapa on hyvä oivallus, siitähän voi saada vaikka mitä mielenkiintoista. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaliimapistoolista on tullut mun hyvä ystävä tän harrastuksen myötä. Kaikki täytyy liimata sillä - oli se fiksua ja siistiä tai ei. :)

   Poista
 2. Voi tätä ihanaa Tylypahkaa. Sinulla on kyllä hyvä mielikuvitus asioiden toteuttamiseksi. Tuosta Myrtin vuotavasta lavuaarista tuli huikean hyvä. Ai että tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus toivoisin, että voisin harkita vähän pidempään. Tuon vesihomman kanssa mietin sata kertaa, että tää meni jo niiiin pilalle, mutta kun vaan päämäärättömisti jatkoi, niin tulihan siitä ihan hyvä. :)

   Poista
 3. Nyt syttyi lamppu, siis minulla. Se paras juttu on peilit ja kuumaliima! Super kiitos, tätä tarvitsin tuleviin projekteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilit ja kuumaliima on kyllä monessa aika paras juttu. :) Testattu!

   Poista