lauantai 26. heinäkuuta 2014

Apua aina tarvitaan...


Meillä ei tarvitse koskaan askarrella yksin. Kun otin työn alla olleesta keittiöstä ruokailuryhmän pois sovitellakseni lattiamateriaalia, käytti nahkamies tilaisuuden hyväkseen ja kutsui itsensä keittiöön vierailulle.


Keittiön ruokapöytä oli kuitenkin siirtynyt juuri väliaikaistiloihin alakertaan, joten nahkamies siirtyi nopeasti eväiden perässä alempaan kerrokseen. Hän sai kahvitella aivan yksin.


Hmm... Mitäs täällä on tänään tarjolla? Kupit on kyllä vähän pieniä, mutta mitäs noi sokerimunkit?Kun nahkamies sitten lopulta päätti munkkien sijaan käydä hampailla kiinni pöytäliinaan, pistin olennon lähtemään.


Meni ehkä puoli minuuttia, ja paikalle oli ilmestynyt seuraava kutsumaton vierailija.


Kertu on kiireinen nainen, ja hänelle tuli pian menoja muihin puuhiin, eli siirtyi siis BuyLifen katolle ronkkimaan sinne juuri liimaamiani lintuja. Ja tolla viistokatollahan on aika hyvä lepäilläkin.


Ja jos kurkataan taas välillä sinne valkoiseen vinttiin, niin kappas vaan - sinne on taas ilmestynyt uusi kutsumaton vierailija:


Että kyllä täällä aina apua on tarjolla. Kolme neljästä nelijalkaisesta ojentaa auttavan tassunsa aina, kun sitä tarvitaan, ja erityisesti silloin, kun ei tarvita.


Neljättä nelijalkaista sen sijaan ei vois vähempää kiinnostaa.

8 kommenttia:

 1. Voi kun tuo karvaton on ihqu <3 Täältäkin löytyy neljä auttajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljän auttajan kanssa ei kyllä aika tule pitkäksi. :D

   Poista
 2. On se hyvä kun apu on lähellä :D

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton mitä ihania apulaisia sulla siellä onkaan ^_^ ! Kyllä tuo karvaton vesseli on niin valloittava ja vielä munkkien ystäväkin kaiken lisäksi :-D ! Vai olikos se sittenkin pöytäliina joka maistui paremmalta :-D ! Kyllä teidän siellä kelpaa nukkistella kun kisut mittaa huoneita ja toimii makutuomareina ^_^ <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkamies on erityisen kiinnostunut näistä taloista. Mä en tiedä, kumpi meistä on kovempi harrastaja, se vai minä... ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Taavilla on vähän tuo fiilis, ettei ihan hirveesti mun jutut kiinnosta. D

   Poista