sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Julkisivuremontoitu BuyLife


 BuyLifen julkisivuremontti on valmis. Liikkeiden kyltit odottavat vielä katolle pääsyä sekä ovi puuttuu edelleen, mutta uusi pinta on nyt tehty, samoin kuin katot.


Ja tässä siiis lähtötilanteet: yllä alkuperäinen talo, joka ei minulla tällaisenaan koskaan ollut, koska maalasin sen suoraan paketista otettuani, alla maalattu talo ennen julkisivuvanhennusta.


Yläkuvassa talo ennen tuunausta, alakuvassa tuunattuna versiona.Kattojen teossa pyörittelin jos jonkinmoista viritelmää, liimasinkin jo ison setin jotakin sellaista, minkä myöhemmin revin puukon kanssa irti. Lopputuloksena päädyin leikkelemään kattotiilet tiilenpunasesta hiekkapaperista. Joukossa on hiekkapaperitiiliä kahta väriä, jotta tulee vähän enemmän elävyyttä pinnan väreihin. En tiedä, miten epätoimiva tällainen katto on noiden katoilla tallustelevien kissojen kannalta, ja voipi olla, että katolle tulee nopeasti irtokarvapäällyste... Onneksi meillä on varastot tarraharjoja pullollaan, jotta saa sitten aina siivota karvat katolta pois. ;)
Ja siinä vielä sisätilat. Katon alle tulee lemmikkieläinliike, mutta se on vielä täysin työn alla.


Kivijalassa leluliike Henry´s Toys.


Sen vieressä ostoskeskuksen pääsisäänkäynti ja hissikäytävä.


Kivijalan toisessa reunassa on Finnkinon leffateatterin aula, jossa ei tosin ole vieläkään muuta kuin limsakaappi ja irtokarkkihylly.


Toisessa kerroksessa kenkä- ja laukkuliike Shoe Shop.


Shoe Shopin vieressä on Pentikin sisustusliike. Pentikillä on nyt ilmeisesti tavaratilaukset takunneet, kun liike on monin osin kovin vajaa..


Kolmannessa kerroksessa on pieni kukkakauppa.


Kukkakaupan vieressä on McDonalds, joka sekin kaipaa vielä täydennystä.

 Saa olla eri mieltäkin, mutta minä tykkään tästä muutoksen kokeneesta talosta huomattavasti enemmän kuin aiemmin. :)

6 kommenttia:

 1. Ihana uusi julkisivu, minäkin tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis. Julkisivu on nyt vähän tuollainen vanhemman näköinen kuin aiempi.

   Poista
 2. Kaikki näyttää niin upealta! Yksityiskohdat ovat ihania ja kauppakeskuksen hissikäytäväkin näyttää ihan oikealta, kuin olisi 1:1 kokoinen! Julkisivu näyttää hienolta ja kokonaisuutena kauppakeskus on silmänruokaa kerrakseen!

  VastaaPoista
 3. Tää on vaan niin magee :) -Minna

  VastaaPoista