maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kaloja ja kauppakeskusta


 Tehtiin viime viikolla Tampereen minikerhossa akvaarioita. Minä tein omani muoviseen korurasiaan, joka on kokoa 3 x 4 cm. Pohjalla on hiekkaa, koristekiviä ja pieni saviruukku, kukat muovikukkia ja kalat tulostettuja ja leikattuja printtejä - värit pysyivät hyvin, vaikka hartsi kuivuukin reilun vuorokauden.


Kuplia yritin saada sekoittaessa, ja luulin tähän saakka, ettei niitä tullut muutama suurempaa lukuunottamatta. Vasta nämä todella paljon suurennetut kuvat paljastavat, että onhan niitä. Jee! Takana näkyy valkoinen torni, suodatin, joka on tehty pienten lääkeneulojen suojuksista tai jotain sinnepäin. Innostuin näistä akvaarioista kerrassaan paljon. Ajattelin, että voisin tuonne BuyLifen ylimmäiseen kerrokseen (joka nyt kuvissa väliaikaisesti katoton) tehdä akvaarioliikkeen. Mulla oli sinne ajatuksena morsiusliike, mutta akvaariot kiinnostaa enemmän kuin hääpuvut. :D Täytyypi lähteä hartsiostoksille.


 Buylifen vanhennus jatkuu hitaasti mutta varmasti. Yläkuvassa vielä paljon kesken, alakuvassa vähän vähemmän kesken.Tässä kohtaa ollaan nyt. Nyt, kun vielä jaksaisi raahata talon terassille ja hioa pahimmat möykyt pois. Alla olevassa kuvassa ikkunan alaosa on hiottu, ja tuo on siis tavoitepinta, millaisen haluaisin koko taloon. Muualla on vielä paksumpaa ja kökköisempää, kun on hiomatta.Näin ne talot vaan vanhenee silmissä... :)

12 kommenttia:

 1. Huomattavasti mielenkiintoisempi tulee kauppakeskuksesta vanhennuksen kanssa.
  Ja akvaario on ihana!! Siitä vaan kauppaa väsäämään :)

  Ja mua sitten jaksaa hymyilyttää nuo sun pikkuapulaiset tuossa aiemmassa - vaikka tiedänkin, että toisen apulaisen kanssa voikin vähän hermo välillä kiristyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on lievä ilmaisu - toisinan niin paljon, että olen useamman kerran lekiein pakannut katin laatikkoon ja lähettänyt sulle - mutta vain melkein. :)

   Poista
 2. Upea akvaario kerta kaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Upea akvaario kerta kaikkiaan!

  VastaaPoista
 4. Hups, tuli laitettua viesti vahingossa kaks kertaa, 😪

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei, tulipa kommentille vähän enemmän painoarvoa, kun tuli sanottua kahteen kertaan. :)

   Poista
 5. Kylläpä tuo akvaariosi näyttää aidolta, tuen kyllä akvaarioliikeajatusta ja toivon sinne myyntiin kirsikkatetroja, niitä kun on niin kovin vaikeaa löytää mistään!

  VastaaPoista
 6. Onpa hieno akvaario! Mekin teimme kerhossa akvaarioita viime talvena, mutta sisälle jäi pelkkää ilmaa "veden" sijaan. Tuo hartsi näyttää todella hyvältä! Olisipa mielenkiintoista kokeilla sitäkin. Kauppakeskuksen ulkokuori näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hartsin kanssa pelleily oli hauskaa, mutta aika kovat kärythän siinä oli. Vaan lisää akvaarioita on työn alla. :)

   Poista
 7. Suodatin on tehty edesmenneen Helmi-kissan diabeteskynän neulojen suojuksesta :) Mukavaa, että niille löytyi käyttöä! Kiitos Pepille tavarantoimituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suodattimista. Ovat toimineet oikein loistavasti. :)

   Poista