tiistai 20. toukokuuta 2014

Muklat


Pesosen talossa on nyt myös muklia.


 Yksi mukla on löytänyt omenan, toinen taas keinuu kattolampussa.
Muklaeukko kurkistelee kahvipannuun toisen muklamummon hiiviskellessä lattialla.Viikonloppuna olen ajatellut tehdä tätä keittiötä taas eteenpäin. Samalla voisi tehdä muklille oven astiakaapin kylkeen, lattialuukun lattiaan ja pienen minikokoisen pöytäryhmän miniminikokoisine räsymattoineen Pesosen keittiönpöydän alle.


Muklathan ovat tuollaisia pieniä eläjiä, jotka asuvat Pesosen talossa, lattioiden alla ja seinien välissä. Viiru on huomannut muklien olemassaolon, mutta Pesonen ei muklia näe.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa! Ja hieveän söpöjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun saisi muklille tehtyä muutaman minikokoisen maton lattialle ja oman pienen pöytäkaluston Pesosen pöydän alle.

   Poista
 2. Voi, näitä olenkin jo toivonut ja odottanut ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit talossasi. Täytyy tunnustaa, minulla on iso aukko sivistyksessä, tämä Pesonen on ihan outo minulle,pitänee käydä kirjastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin löysin Pesosen vasta aikuisiällä. Ja sitten se olikin menoa. :)

   Poista
 4. Pesosella on niin kodikkaan näköistä, että minä voisin muuttaa sinne kaveriksi asumaan. Minulla olisi Viirun näköinen kissakin ottaa mukaan ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, tervetuloa! Pesosella onkin tuolla yläkerrassa tuo yksi huone varastona, joten sen voisi sisustaa juuri sulle ja kissalle sopivaksi. :D

   Poista