torstai 16. tammikuuta 2014

Olento tuhoreissulla Kotikolossa


 Muistanette Sylvin ja Aarnen ahdistuksen Kotikolon epätoivotusta vieraasta ja sekasorrosta johtuen? Hetken Sylvi ja Aarne jo ehtivät rauhoittua, vaan näyttäisi siltä, että jättikokoinen, karvaton harmaa olento oli jälleen käynyt rötösreisssulla talossa. Asianlaita paljastui, kun Sylvi löysi lattialta jättikokoisten hampaiden pureskelemat glögi- ja rusinapaketit. Remontin pääinsinöörinä toimiva ihminen oli nähnyt olennon hamuilemassa noita paketteja jo aiemmin, ja oli olennolle hyvin vihainen. Olento ei osoittanut katumuksen merkkejä.


Sylviä sen sijaan KETUTTI. Vaan sehän onkin kettu, joten ketutus lienee lajinomaista toimintaa.


Sylvin ja Aarnen ahdistusta rauhoittaakseen insinööri siivosi Kotikolon ja teki siellä pientä pintaremonttia. Myös yläkerrassa on nyt uudet seinäpinnat. Myös osa lattioista on uusittu, osa vielä kaipaa uutta pintaa.Sylvi halusi levittää matot jo lattialle, vaikka lattioiden uusiminen onkin vielä edessä, Kotikolon ulkosivu on myös uudistunut. Seinälaudoitusta on nikkaroitu jo jonkin verran, ja väriä vielä mietiskellään.

Muuten Kotikolon valmistuminen etenee hissukseen. Untamo näki ikkunasta Kotikolon vieressä sijaisevaan Tylypahkan linnaan raahattavan sisään kolmipäistä koiraa. Siinä Untamo päätteli Tylypahkan olevan edelleen insinöörin projekti numero yksi, mutta eipä se häntä niin haitannut. Kyllähän täällä kelpaa asustella, kun on katto pään päällä ja seinät pystyssä. Ei sen sisustamisen kanssa niin nöpönuukaa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti