torstai 11. syyskuuta 2014

Vintissä


 Vaari sai eilen vaatteet. Tykkää kulkea kerrastopaidassa ja vanhoissa farkuissa kera henkseleiden 1:1 elämässä, joten sellaiset täytyi saada myös minivaarille.
Televisio puuttuu edelleen, mutta josko katselee tuossa noita valokuvia.Mimimuorin paidan tein 1:1 muorin vanhasta paidasta. Tuo keltakuvioinen oli sellainen "korea" paita, josta 1:1 muori tykkäsi kovasti, ja muutin sen sitten minikokoon. Muori tarvitsisi vielä harmaat housut ja neuletakin.


Miniminä on vielä vaatettamaton.


Nukkekotikirppiksen kautta tilasin ikkunalaudalle valkoisen pelargonian, joka löytyy myös 1:1 vintistä.Siskon luona jokin aika sitten vieraillessamme sain siskon muovailemaan fimosta pari pannua samalla, kun itse vääntelin siskon tytön kanssa lasten muovailuvahaa rullalle. 1:1 vintissä siis myös tuollaiset.


Pari vintin ristipistotyynyä kopioin minikokoon tulostamalla kankaalle. Nukkekotikirppikseltä ostin lisäksi muoria varten keskeneräisen ristipistotyön. Sitten kun olohuone saa joskus sohvakaluston, on siinä sitten minimuorille tekemistä.Vessaa ei ole vielä olemassa, mutta pientä tykötarpeistoa on jo. :)

6 kommenttia:

 1. Siellä on niin upeita yksityiskohtia, viirit hyllyt päällä ja ja... Vaatteet on niin taiten tehty, miten osaatkin. Millainen tulostin sinulla on, itse en ole kankaalle rohjennut tulostaa vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan tuollainen perustulostin, tällä hetkellä taitaa olla Epsonin halpa mustesuihkutulostin. Nuo tulostin tulostukseen tarkoitetulle canvas -arkille, ja osaa olen tulostellut siirtokuvapaperille, josta silitetään kankaalle.

   Poista
 2. Ihastuttavaa! Ja "miniminä" on varmaan mielenkiintoinen kohde työstää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miniminä on jäänyt vähän sivuun toistaiseksi. Täytyy miettiä tarkkaan, millaiset vaatteet sille tulee, ja koska en ole niissä päässyt eteenpäin, on jäänyt vielä harkintaan. Nyt on kaahanneet nämä vanhukset edelle. :)

   Poista
 3. Tosi hienot noi tyynyt, näyttää ihan oikeelle! :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koneella odottaa pitkä liuta kuvia tulostettavaksi ja uusiksi tyynyiksi tehtäväksi :)

   Poista