torstai 25. syyskuuta 2014

Pesosen talolla


Taisin luvata viedä Pesosen talon Suuri Snadi -tapahtuman näyttelyalueelle lokakuussa. Ainut PIKKU probleemahan siinä lupauksessa oli, ettei talo ole ollenkaan valmis. Vaan tavoitteet auttaa saamaan asioita aikaan.


Pesosen olohuone saikin sitten muutaman illan urakkana tapetit, kattopaneelit ja vähän huonekalujakin. Takan väsäsin eilen näpertelykerhossa, ja siitä olen jokseenkin erityisen ylpeä. Valon kanssa näyttää aika hauskalta.FB:n harrastajien kautta Pesonen sai kanalauman, joka valtasi ukon sängyn.


Pesosen yöpöydän alla on kirjojen kuvissa sukset, joten tännekin piti saada.


Keittiötä pitävät hallussaan kanat ja muklat.Olishan siinä vielä hommaa, mutta nyt saa Pesosen talo viikonlopuksi jäädä hautumaan, sillä tämä nainen suuntaa viikonlopuksi pitkästä aikaa Pohjanmaalle ja menee tekemään isäukon kanssa Fannille ja Lyydialle talon. Johan ne on odottaneetkin. :) 


13 kommenttia:

 1. Niin taitavasti toteutettua, herkullisen värikästä ja suloista pehmeää pyöreyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tässä talossa uskaltaa vähän irrotella värien suhteen. :)

   Poista
 2. Siis niiin kerrassaan ihanan näköisiä, ja tuo tuli on niin aito et hetken katoin ettei siellä pala oikeesti :) voe ihmettä sentään et on MAINION näkösiä juttuja, kaikki.!!!!
  Sannapa se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi pala oikeasti, joskin, että tuo valo heijastaa takan takaa niin, että epäilen kyllä takan takaseinän ehkä vähän saaneen liekkiä osakseen. ;) Täytynee hommata tuonne minikokoinen alkusammutin...

   Poista
 3. Pitänee vääntäytyä Snadiin jo ihan tätä katsomaan livenä, on niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, Pesonen odottaa innolla kurkistelijoita taloonsa, vaikka onkin järin erakkomainen ja juro mies.

   Poista
 4. Mukavaa nähdä Viiru ja Pesonen taloineen Suuressa Snadissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä vähän täytyisi tehdä valmiimmaksi, ennen kuin kehtaa tuon paikalle tuoda. :)

   Poista
 5. Ihana talo. Ensimäisenä rakastuin keittiön vihreisiin seiniin, vihreä on ihan minun lemppari väri! Ja tuo Pesosen yöpöytä oli kyllä mainio. Josko omankin yöpöydän alle laittaisi sukset, liikkuisi helpommin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesosella on monenlaisia kekseliäitä ideoita suksien lisäksi - kirjojen kuvat ovat käytännössä täynnä niitä, vaikka niitä ei tarinoiden teksteissä avatakaan. Täytyy katsoa, mitä kaikkea onnistuu kopioimaan myös omaan minitaloon. :)

   Poista