sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Hillevi ja Heimo


Aiemmin alastomana netissä esiintynyt Hillevi on nyt saanut vaatteet päälleen ja miehen rinnalleen. Saanko esitellä: Heimo ja Hillevi.



Hillevi on tämän pariskunnan pää, määrätietoinen ja kovaääninen jämäkkä naisihminen. FB-harrastajissa epäiltiin Hillevin olevan taustaltaan sirkusnaisia ja Arnon entinen kollega, kenties telinevoimistelija ja ehkäpä jopa Arnon nuoruudenrakkaus. Ken tietää. Nyt Hillevi elää kuitenkin sosiaalisesti viriiliä ikäihmisen elämää, kunhan vain pääsee tuonne ikäihmisten ja juorujen pesäkkeeseen, Kyläntaloon.



Hillevin siippa Heimo on kohtalaisen yrmy mies. Vaimonsa vastakohtana mies on vähäpuheinen mielensäpahoittaja. Heimo on useimmiten kiukkuinen ja olemukseltaan perusnegatiivinen vanha ukko, mies, joka tietää, missä hallitus tyrii, miten herrat Suomen rahat omiin taskuihinsa pelaavat ja mikä kaikki menee pieleen tässä maailmassa. Heimo on mies, joka kyllä tietää, mitä pitäisi tehdä, jotta saataisiin Suomi nousuun, maailmantalous raiteilleen ja nälänhätä loppumaan. Harmi, ettei häntä kuuntele kukaan muu kuin Kyläntalon muut vanhat ukot. Ja Hillevi - ainakin näennäisesti silloin, kun kutoo sukkaa Kauniita ja rohkeita katsellen ja antaa Heimon paasata.


6 kommenttia: