tiistai 23. kesäkuuta 2015

Sirkuselämää


Kävipä niin jännittävästi, että aikoinaan lopettanut sirkus, johon Arnokin kuului, päätettiin kasata uudelleen vuosien tauon jälkeen. Tämä omituisten otusten sirkus on klassinen vanhan ajan sirkus, johon kuuluvat kaikki perinteiset sirkuksen omituisuudet: tatuoitu mies, parrakas nainen, kääpiö, voimamies, lihava leidi ja niin edelleen. Arnokin kävi promokuvissa entisten ja tulevien kollegojensa kanssa. Esiteltäköön heistä tässä muutama (loput kun ovat yhä mielikuvitustehtaalla).


Tatuoitu mies on yksi sirkuksen vetonauloista. Hahmo syntyi Mariellalta ostetusta Brucesta, jonka käsi halkesi. Päädyin tekemään Brucelle kokonaan uuden kropan, ja hän pääsi nyt edustamaan sirkukseen tatuoitua miestä (oho, se on muuten nännitön, kääks.). Olkoon nimeltään Bruce edelleen.


Joku voisi väittää, että Brucen tatskat ovat vähän "muovisen" näköisiä, mutta johtuu vain öljystä, jota salskea uros on ihoonsa voidellut...No sitten on Arno, sirkuksen voimamies, joka ei muita esittelyjä kaipaa.
Viimeisenä esiteltäköön sirkuksen parrakas nainen Bunny, joka syntyi niinkään Mariellan nukesta. Hän on aika viehko, myös parrakkaana.
Siinäpä sirkuksen ensimmäinen kolmikko. Lisää sirkuslaisia esittelyssä tulevaisuudessa.

3 kommenttia:

 1. Onkos tämä nyt se "sortin sakki"?

  VastaaPoista
 2. Hauskoja tyyppejä taas kerran! t. äippä

  VastaaPoista
 3. Vau, onpa väkeä :)
  Selailin useamman sivun kun alkuun pääsin.
  Hyvää kesää.

  VastaaPoista