lauantai 27. joulukuuta 2014

Nyyh, se on loppu nyt...


Viimeisetkin kalenteripaketit on avattu ja valtaosa tavaroista on jo löytänyt paikkansakin näillä minihuudeilla. Luukusta 14 löytyi hieno visakoivuinen lipasto, joka oli Sulon verstaan 
käsialaa täältä. Tälle on jo mietitty paikka vintissä, kunhan vaan saan vinttiprojektia vähän eteenpäin.


Luukussa 15 oli pieni tonttu, minikulkusia ja taulunkehys. Nämä ihanuudet oli pakannut pakettiin Loony puppet maker.


Aila oli paketoinut luukkuun 16 joululaatikoita sekä valkoisen taulun kehyksen. Kehys päätyi Pentikin valikoimiin, laatikot taas Pesosen joulua ilahduttamaan.


Luukusta 17 löytyi Tuikun tekemä ihastuttavan pirtsakka matto ja vihainen lintu.


Myös luukku 18 oli Tuikulta, ja siellä oli sieviä tauluja. Vaaleat pienet taulut päätyivät Pentikille, isompi löysi tiensä kukkakaupan hyllyyn.


Luukku 19 oli pullollaan Mailiksen ja Sulon väsäämiä herkullisia jouluruokia, vautsi! Nämä menivät vintin joulupöytään.


Luukkuun 20 oli Loony puppet maker pakannut minikokoisia vihreitä kuulia kera kauniin joulukortin.


Luukku 21 oli Ireneltä, ja sieltä löytyi pipareita. Viiru nappasi nämä Pesosen mökkiin naposteltavaksi.


22. luukku oli Saanalta, ja sieltä löytyi kaunis sisustustaulu ja nalletaulu. Voisivat olla nallekeksejäkin, mutta päädyin tauluvaihtoehtoon ja sijoitin nallekokonaisuuden lelukauppaan. Sisustustaulu meni Pentikin valikoimiin.


Luukusta 23 löytyi Tuikulta soma eväskori sekä posliinikissa. Nämä menivät Pesosen torppaan.


Luukkuja 24 oli kaksin kappalein. Ensimmäinen oli Saanalta, ja siellä oli enkelipatsas (menee vintin enkelihyllyyn) ja herkkä joulukranssi.


Toinen 24. luukku oli Marialta ja Sannilta ja siellä oli aivan ihastuttava lintumökki ja kaksi pientä tinttiä. Paketin päällä luki "Hyvää joulua Viirulle", joten näille on siis paikka tiedossa Pesosen mökin pihalta.


Normaalisti joulukalenterit päättyvät luukkuun 24, mutta mullapas olikin vielä luukku 25, jonne Tuikku oli pakannut ihanan pajukorin sekä kaksi kynttilää.

Alla vielä muutamia kuvia eri taloista niistä tavaroista, joille löytyi paikkansa taloista hetimmiten. Osa jäi vielä paikkaansa odottamaan muutamien talojen keskeneräisten remonttien takia.
Kiitos ihan hurjasti jokaiselle paketteja kanssani vaihtaneille! Miten tässä malttaa odottaa ensi jouluun? :)

6 kommenttia: