lauantai 13. joulukuuta 2014

Kuka on aukonut pakettini?!?


Meillä avataan jo pakettia numero 25. Minä en ole sitä avannut. 


Lisäksi paketti numero 14 on ollut myös tutkimuksen alla. En tiedä, onko etsitty huumausaineita vai kurkittu vain nurkasta, että jos vähän näkisi, mitä sinne on piilotettu.


Syyllinen ei kauas paikalta paennut. Kauniisti myös antoi takaisin myös suussaan kantamansa, luukusta 25 löytämänsä pärekorin. Mitään muuta ei ollut saanut kaivettua paketista ulos, eikä ollut - onneksi - onnistunut koria tuhoamaan. Kori meni takaisin pakettiin. Ei ole vielä 25. päivä. Samalla menivät piiloon myös kaikki muut paketit. Nahkainen pieni ystäväni kun on niin kovin kärsimätön tuon joulun odotuksen kanssa.Sen sijaan minä olen avannut paketteja kuuliaisesti päivä kerrallaan. Kolmannen päivän luukusta löytyi seinällä oleva vihreä, kirjottu jouluinen ristipistotyö. Aivan käsittämättömän pieniä pistoja on Teija tähän tehnyt. Tämä jouluinen seinävaate pääsi Hittavaislinnan jouluhuoneen seinälle.


Epäloogisesti hyppään luukkuun nro. 8. Sieltä löytyi Loony puppet makerin ihastuttava tonttu (voi että, mää oon niin näiden nukkejen fani). Tontun mukana oli viesti:


Lupaan housuttaa. :D


Tonttu meni myös jouluboxiin.


Luukusta 5 löytyi Miran  tekemä minikasvihuone yrtti-istutuksineen.


Yrtit ja kasvihuone löysivät luontaisesti paikkansa Hittavaislinnan kasvihuoneesta, johon istuvat kuin nenä päähän.Luukusta 4 löytyi Ailan  konditorian herkullinen kuivakakku ja pellillinen pipareita, jotka molemmat sijoitin vinttiin. Siellä ei vielä mitään joulutarjottavaa ollutkaan.


Joulutarjottavaa löytyi myös luukusta 10. Irenen tekemä kinkku on nostettu vintin keittiön työtasolle sulamaan. Koska vintissä ei oikeassa elämässäkään ole koskaan ollut kovin tarkkaa, niin on täällä minimaailmassakin kinkku nostettu keittiön tasolle ihan noin vain, ilman sen kummempia peltejä tai aluslautasia. :)


Saana oli tehnyt luukkuun 11 piparipellin ja jouluisen sydänkakun kuorrutuksella, nam. Myös nämä päätyivät vintin joulupöytään.


Irenen luukun 12 sisällöstä ilahduin hurjasti, koska olen haikaillut noiden joululaatikoiden perään FB:n harrastajaryhmässä, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla, miten niitä onnistuisi tehdä.


Kaikki jouluherkut päätyivät siis vinttiin, jossa miniminä ja muori valmistelevat joulutarjoiluita.Muori on saanut jalkaansa käsittämättömän hienot jussisukat. Ne ostin FB:n nukkekotikirpikseltä tekijältä, jonka nimi on valitettavasti päässyt katoamaan mielestä.


Myös vaarilla on uudet villasukat.


Vintin olohuoneen lipaston päällä on kellon alla pieni liina, joka myös löytyi Irenen joululaatikot sisältävästä paketista.


FB:n kirppikseltä ostin Jaanan tekemän seinäkellon, joka on ihan kuin 1:1 vintissäkin oleva.


Näpertelykerhon pikkujouluvaihdossa sain Miralta vinttiin lääkekaapin, josta löytyy paramaxia ihan oikean pienen pillerilevyn kera.


Epäloogisessa järjestyksessä esiteltävät luukut jatkuvat, eli Miralta sain luukusta 6 aterintaulun ja ruusujulisteen. Molemmat löysivät tiensä BuyLifen Pentikin myymälään. Taulu on kyllä tosi hieno, tykkään!


Samaan paikkaan päätyivät Teijalta luukusta 9 saadut, taidokkaasti tehdyt korit ja kynttilä, joka on ihan oikeasti valettu.


Pentikin myymälän valikoimiin otettiin luukusta 13 löytyneet nalle ja kruunukoriste. Nämä suloisuudet Ailalta.


Tuolin alla olevat tyynyt sain näpertelykerhon Markelta. Ovat juuri Pentikin tyyliset. Miran luukusta 14 löytyi herkullinen salaattiannos, jonka lisäsin BuyLifen McDonaldsin tarjontaan.


Kiitos ihan jokaiselle kanssani vaihtaneelle. Aikaiset aamut on mulle aina vaikeita, koska olen ehdottomasti iltaihminen. Nyt joulukuun ajan on kuitenkin ollut äärimmäisen hienoa herätä, kun yöpöydällä on aina odottanut aamun paketti - ellei nahkaeläin ole sitä yön aikana varastanut.

20 kommenttia:

 1. Ihana kissa! Kauniita kuvia suloisista taloista ja ihanista tavaroista <3

  VastaaPoista
 2. Suloinen kissa!ja toinen toistaan hienompia ylläreitä.mä olen myös iltaihminen,mutta kummasti helpottaa herätä,kun aamulla saa avata miniluukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sopisi oikein hyvin, jos jokaiselle vuoden aikaiselle aamulle olisi paketti avattavana. :D

   Poista
 3. Nahkaeläin haluaa elää mukana sun hauskassa harrastuksessa :D
  Sillä hauskahan tuo on. Meillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin tahoksaa tän harrastuksen vai nahkakissan? ;) *alkaa innoissaan tunkea kissaa postipakettiin*

   Poista
 4. Onpa sulla kiltti kissa! Avuliaana auttaa sinua pakettien availussa. Ja mikä on availlessa, kun noin mukavia yllätyksiä paketeista löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hän on kerrassaan ystävällinen ja avulias olento. ;)

   Poista
 5. Voi mikä nakueläin <3
  Meillä kävi pari vuotta sitten samalla tavalla. Opin aika sukkelaan piilottamaan joulupaketit tuholaiselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pyrkinyt piilottamaan kaiken pienen, koska tyypillä on taipumuksena syödä kaikki mikä suuhun mahtuu, mutta toisinaan jää jotain esille - ja siitä saa sitten kärsiä nahoissaan. :)

   Poista
 6. Voihan nahkaeläin. Utelias tuntuu olevan, mutta onneksi sisältö säilyi ehjänä. Ihania yllätyksiä sinäkin olet kalenterista saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sun yllärisi olivat kerrassaan ihania. ♥

   Poista
 7. Ymmärrän tuon no 14 kiinnostavan nahkaeläintä sillä täällä lähetys puolella on pitkäkarvainen ehkä laittanut terveisensä paketin mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, ihmekös kun oli niin innokkaasti paketin kimpussa.

   Poista
 8. Nuo nelijalkaiset ovat kyllä mineilyssä varsin 'oiva' apu.. Unohdappa jokin pieni juttu pöydälle, sille voi sanoa hyvästit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennettu turhan monta kertaa. Siksi meillä ei toimisi minkäänlaiset avoimet talot. Tylypahka on ollut ainut, mutta siellä onkin kaikki liimattu kiinni. ;)

   Poista
 9. Voi mikä ihanuus odottamassa kiihkeästi joulua :)
  Kaunista ja paljon katseltavaa kisun lisäksi.
  Hyvää joulunaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkamiehelle joulun odotus oli yhtä jännää kuin minullekin. Aamuisin paketteja avattiin yhdessä - minä sain sisukset ja nahkamies sai paperit. Niitä sitten riepoteltiin innolla pitkin kämppää kuin pieni koira konsanaan.

   Poista
 10. Ihanuuksia ei voi vastustaa, tuumaa varmaan nahkamies<3

  VastaaPoista