sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pallokokeiluja ja Carlin talon sisätilaremonttia


Carlin talo tönöttää vielä tiiviisti maan kamaralla, koska palloja talon päällä on vielä liian vähän. Jotta pallorykelmä tulisi jotenkin pysymään kasassa, olen liimannut vanulla täytetyt pallot puutikun ympärille. Niitä on tulossa vielä hurjasti lisää.


Carl itse toivoisi jo kovasti, että talo kohoaisi ilmaan. Siellä se pääsisi turvaan häijyn nahkakissan hampailta. Olin kuvitellut, että jos jemmaan Carlin talonsa savupiippuun talon ollessa vieä kesken, ei Alvin pääsisi pikkumieheen käsiksi. Sieltä nahkapoika kuitenkin Carlin esille kaivoi ja kävi tukkaan kiinni. Onneksi ehdin hätiin, ennen kuin Carlista tuli kalju ja vaatteeton. Carl kuitenkin pahastui moisesta kohtelusta suuresti ja on nyt murjottanut koko päivän talon sisätiloissa.


Carlin talo alkaa olla ulkoisesti valmis muutamia pieniä yksityiskohtia lukuun ottamatta. 


Ikkunoissa on nyt "lasit", ja yläkerran ikkunoissa verhot kiinni.


Takaosasta ja sisältä talo on vielä kesken. Alakerrassa on kuitenkin nyt lattiat, tapetit ja katot, katto- ja lattialistat sekä verhot. Tänne olisi tarkoitus tehdä vielä matot, Carlin ja Ellien nojatuolit, takka, seinähylly sekä sohvapöytä tiffanylamppuineen. Muuta tänne ei muutaman taulun lisäksi sitten tulekaan. No, ehkä portaat yläkertaan, jos siltä tuntuu. Tarkoitushan ei ole sinänsä sisätiloja kovasti sisustaa, enemmänkin laittaa joitakin tunnistettavimpia esineitä, että taloon tulee oikea tunnelma. Koska tämä tulee riippumaan katosta muiden isompien talojen päälle, ei ole tarkoituskaan päästä jatkossa tutkimaan sisätiloja tarkkaan - enemmänkin korkeintaan kurkistella ikkunoista sisään. Valoratkaisua vielä mietin. Jokin simppeli pieni valaistus täytyisi silti olla, muutenhan sisälle ei ikkunoista juurikaan näe, jos mökki on tyystin pimeänä.


Alla vielä inspiraatiokuva siitä, mitä tavoittelen.

 

Nyt olisi etsinnässä pienet palaset tuoleihin sopivia kankaita sekä pätkät violettia ja turkoosia puuvillalankaa maton virkkaamiseen. Ei sulta löytyisi?

9 kommenttia:

 1. Olen niin myyty... Ihan mahottoman taitavaa... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teijuliini. :) Joskus sitä näköjään tosiaan hurahtaa johonkin harrastukseen...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pastellitalo - tällainen löytyy muuten ihan 1:1 koossakin jostakin suunnalta Amerikkaa. Löytyi, kun googletin ideakuvia talosta. En ehkä suurena talona itselleni haluaisi tämän väristä. :D

   Poista
 3. Mitä tähän nyt voi sanoa!? HERKKU! :)

  VastaaPoista
 4. Ja Carl itsekin on varsin hurmaavan näköinen, mun mielestä niin mainio! :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putouksen mukamiestä mukaillen Carl on pieni mies, mutta hänellä on iso sielu. :)

   Poista