tiistai 26. elokuuta 2014

Maailman sievin keijutyttö


Miniatyyritaiteilijoiden maailmasta on löytynyt muutama suosikki ylitse muiden. Yksi ehdottomista nukkeitaiteilijasuosikeistani on Loony puppet maker, jolta ole saksikäsi-Edwardin lisäksi saanut tämän ihanaisen keijukaisen. 


Näin tästä kuvia jo tekovaiheessa ja kävin ilmaisemassa kiinnostukseni nukkea kohtaan. Nukke oli kuitenkin tilaustyö toiselle. Keiju sai paistovaiheessa muutaman halkeaman kasvoihinsa, jonka vuoksi se ei sittenkään päätynyt alkuperäin suunnitellulle omistajalleen. Hän sai uuden keijun, ja minä sain tämän ihanuuden pienellä materiaalivaihdolla. Olen niiiiiin onnellinen. :)


Se on niin kaunis, herkkä ja sievä. Nukketaiteilijan omilla sivuilla on tästä keijusta ihastuttavia kuvia puutarhamiljöössä - mä nappasin omani vain vähän tylsemmin noissa minimaisemissa.
Keijupuussa on nyt sekä keiju että menninkäinen. Menninkäisen tehnyt Juulia Moiseenko on toinen suosikkini nukketaiteilijoissa. Noita menninkäisiä tahdon kyllä lisää. :)


Keijupuu on vielä hieman karu, kun siellä ei ole ensimmäistäkään puumajaa - vielä. Vaan kaikki aikanaan.Nimiäkään näillä olennoilla ei vielä ole. Vaan sekin aikanaan. :)

2 kommenttia:

  1. Oi! Personnallisen näköinen keijutyttö saapunut kaveriksi pojalle.

    VastaaPoista