lauantai 14. syyskuuta 2013

Makuuhuoneessa


As Oy Hittavaislinnaan valmistui tänään yläkerroksen makuuhuone. Tavoittelin ullakkohuonehenkistä kesämakkaria, mutta en nyt ihan ole varma, tuliko tästä riittävän hörsöinen ja ruusuinen.


Tapetit netin kuvamaailmoista, vanhan puulatttian tein naarmuttamalla laatikon pohjaa kuluneeksi mattopuukolla ja viiltämällä siihen lautojen ääriviivat.


Lipasto syntyi valmiiksi päällystetystä pahvisesta korurasiasta, laatikoiden muodot kangasnauhasta ja vetimet sydänhelmistä. Lipaston päälle virittelin taskupeilin, johon liimailin pitsireunat. Kukkavaasina toimiva puusaavi ja lattialla oleva puulaatikko Forssan markkinoilta, kannu nukkekotiliikkeestä.Mittasuhteet eivät ole näissä mun mökeissä nyt ihan niin just, ja vaikka pääasiassa mittasuhde on 1:18, en malttanut olla laittamatta tähän kokonaisuuteen näitä barbin kimallekenkiä. Takana olevalla penkillä vanha pankin avaimenperä - tuollaisia säästöpossujahan oli aikoinaan myös jättikokoisina.


Seinille askartelin metallirenkaista, pahvista ja pitsistä taulut, joihin liimailin muutamia viime aikojen valokuvaotoksia.Toiseen nurkkaan tein katosvuoteen. Pitsin kuviointi olisi voinut olla pienempääkin, vaan koska tähän hätään ei löytynyt, niin suurempikin sai kelvata. 


Katossa on Nuutajärven tuikku kattolamppuna. Ja tämäkin roombox tehty siis lasikantiseen, puiseen kynttilälaatikkoon, jonka koko on 10 x 20 x 30 cm.


Tässä huoneessa voipi Hittavainen nähdä kesäisiä, huolettomia unia. :)

1 kommentti: