lauantai 7. syyskuuta 2013

Kummitustalo


As. Oy Hittavaislinnan ylimmässä kerroksessa on kummitustalo.
 


Kummitustalon lattiat ja tapetit tulostin netistä, samoin särkyneet ikkunat, joihin tein pahvista ikkunanpokat. Tämä huone oli pitkään vailla sitä jotakin, kunnes löysin Pohjanmaalla käydessä romulaatikosta siskon vanhat hammasmuotit. Maalasin ne mustiksi ja kiinnitin kattoon lampunvarjostimiksi. Siellä ovat ikuistettuna, siskon lapsuuden kierot hampaat ennen oikomista parinkymmenen vuoden takaa. ;D Kuumaliimasin hampaisiin kiinni muovikristalleja ja johan tuli mainiot kattokruunut talon henkeen sopien.

Peili on taskupeilin puolikas, tuoli sen sijaan löytyi Forssan lelumarkkinoilta muutamalla kymmenellä sentillä.


Kuumaliimatessa syntyy aina "hämähäkinseittiä", joita saa sitten nyppiä irti, ja aina niitä kumminkin jää. Nyt kuumaliimasin ihan vain tehdäkseni hämähäkinseittiä sieluni kyllydestä.
Seinälle tulostin netistä itkevä lapsi -kuvia, ja nurkkaan sijoitin harmaaksi maalaamani kaappikellon. Kaappikellon päällä kököttää mittasuhteiltaan vähän turhan suuri pöllö, ja kellon alla päivystää paholaiskissa. Kissa ei ole paikkaansa löytänyt, koska on ollut niin ruma, ja maalattuani epäonnistuneen värisen katin mustaksi, siitä tuli jotenkin pahaenteisen näköinen. Tähän mökkiin kuitenkin istui nyt juuri hyvin.
 Tervetuloa vaan kaikki alle kymmensenttiset kauhistumaan Hittavaismaan kummitustaloon!

3 kommenttia:

 1. Hu Huu....mainio kummitustalo, naurattaa nuo hampaat:D Siis kaikesta saa kaikkea:DD Mutta kummitustalo on upea!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea sä keksitkin:)
  Mulla on tyttären hammasmuotit tallessa, mutta en kyllä hennoisi niitä mustamaalata;)

  VastaaPoista
 3. Repesin noiden hammasmuottien kohalla! Sun mielikuvituksella ei oo mitään rajaa! :)

  VastaaPoista