sunnuntai 1. syyskuuta 2013

American diner Hittavaismaassa


 Hittavaismaassa avasi ovensa American diner -henkinen pikaruokaravintola.


Teemaravintolan väritys on musta-punainen -painottunutta. Lattia on netin kuvamaailmoista, samoin kuin tumma tiiliseinä. Seinien yläosan tapetti on skräppipaperia.Pieni nurkkapöytä syntyi metallirenkaasta ja vanhan kirjan kannesta leikatusta pyörylästä, jonka maalasin mustaksi. Pöydän jalkana toimii pitkä ruuvi.


Katossa on neljä lamppua, jotka ovat vanhasta, osin rikkoutuneesta tuulikellosta. Seinällä on ravintolan henkeen sopivia minijulisteita netin kuvamaailmoista sekä kello, jonka taustana on legorengas.Baaritaso on myös tehty kirjankansien palasista, jotka maalasin mustiksi. Baarijakkarat coca cola -pullon korkeista ja ruuveista.


Myyntitiskin takana on ovi, joka vie kuvitteelliseen keittiöön. Siellä valmistetaan ravintolan ruuat.Pullot ja tölkit ostin Forssan nukkekotimarkkinoilta, ruoat olen ostanut huuto.netistä.Tämä ravintola on saanut poikkeuksellisen erikoisoikeuden myydä myös Starbucks -kahvia. Starbucks -kahvimukit, toisaalla kuvissa hyllyllä näkyvä kahvipurkki sekä nurkassa oleva paperikassi ovat Forssan nukkekotimarkkinoilta. 

Tämäkin roombox on tehty puiseen, lasikantiseen kynttilälaatikkoon, jonka koko on 10 x 20 x 30 cm. Mittasuhde on 1:18.
Että teretulemast vaan pienet otukset Hittavaismaan American dineriin.

8 kommenttia:

 1. Johan on aito tunnelma. Vois luulla tulleensa oikeaan hampurilaispaikkaan ♥

  VastaaPoista
 2. Tuijotellaan täällä lähes koko perhe näitä kuvia, ihania!

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs paikka ja kiva idea nuo baarijakkarat:)

  VastaaPoista
 4. No niin, nyt tiedän mitä tänään syödään;) Pojan kans painellaan grillille;) Voi vitsit ku hieno!

  VastaaPoista
 5. OI WAUDE, tämä puree minuun! UPEA! AIvan rokrok ;)

  ONkos muten minun kylän (= Porvoon)Riimikko tuttu puoti? Siinä Välikadulla Vanhassa kaupungissa? Jos ei, sinulle ehdoton piipahdun-kohde. Nimittäin ihan hurjasti kaikkea miniä nukkekotiharrastajille. Ja tietysti HIttavaiselle ;)

  VastaaPoista
 6. Oih, tämä(kin) on taas niin hauska, tuo musta-punasuus on tosi jees, ja minustakin nuo baarijakkarat on niiiin mainiot! :D

  VastaaPoista
 7. Baarijakkarat ja kello seinällä on ihan parhaat oivallukset:)

  VastaaPoista