maanantai 5. lokakuuta 2015

Kyläntalo Kyllikki


Vietimme pitkää viikonloppua Pohjanmaalla, jossa muutama näistä isoimmista minitaloistani sijaitsee. Siispä ehdin pitkästä aikaa ajan kanssa nysertämään Kyläntalon ja Mummoinmökin kimpussa.


Kyläntalo näyttää tällä hetkellä ulkokuoreltaan tältä. Portaat / rollaattoriluiska puuttuu, mutta muuten ulkoasu alkaa olemaan hyvällä mallilla.
Kyläntalo sai myös nimensä, ja siitä tuli mummoni mukaan Kyläntalo Kyllikki.Ja käydään vielä nuo vanhukset läpi. Sohvalla nukkuu Lennart tekarit kourassa sekä vieressä uusi vanhus Tyyne.


Tarmo pyydystää kärpäsiä.


Lilija ja taustalla Esther.

 

Hilda ja Kullervo.


 Maallikkosaarnaaja Kölhin Tauno saarnaa mitä lie sylki suuhun tuo, ja kuuliainen seurakunta kuuntelee. Mummot taustalla vasemmalta lukien Eila, Irma, Hilja ja Elna.

 Elsa ja Hillevi ihastelevat Kyläntalon uutta antiikkikaappia.


Peräkammarissa ukkokööri on taas saanut vahvistusta riveihinsä vasemmassa reunassa istuvasta Valtesta. Siitä eteenpäin lukien Hjalmar, Olavi, Huuko, Heimo ja Ahti.
Olavi on musta näyttänyt aina hitusen känniseltä, ja nyt tuo tuli todistettuakin, kun pöydällä näyttäis olevan Jägermaister -pullo.Bertta torkkuu edelleen eteisessä. Talonmies Martista näkyy vain siivu ovensuussa.Yläkerran kattohuoneeseen on tulossa kirjastotila. Siellä tönöttävät tämän talon ainoat tehdasvalmisteiset nuket, Caco -vanhukset, Synnöve ja Ingmar.
Kirjastohuoneen vieressä on varasto.

Yksi vanhus kävi Kyläntalossa vain nopealla visiitillä, kunnes muutti oikeaan palvelukotiin. Tämä Aulista työnimenään kantanut jamppa otti rollaattorin mukaansa ja lähti anopin työpaikalle 1:1 palvelukotiin edustamaaan talon ainutta miespuolista asukasta. :)


11 kommenttia:

 1. Tämä kylätalo kaikkine asukkaineen on kyllä huikean hieno! Ihailen myös kaikkia esineitä, varsinkin tuo ullakko tavaroineen on yliveto. Ai että mä tykkään tästä!

  VastaaPoista
 2. Menin sanattomaksi niin mahtava todentuntuinen.

  VastaaPoista
 3. Ihana hyvänmielen talo!!

  VastaaPoista
 4. Voi viideo tuota sun mirlikuvituksen ja taidon määrää! ♥ Kaikki on niin napakymppiä! :D

  VastaaPoista
 5. Voi maharotoonta kun on hiano:-)

  VastaaPoista
 6. Näitä katsoessa, lukiessa juttuja, nimiä tavatessa tulee niin hyvälle tuulelle että unohtuu kaikki ikävä : ) siksipä odotankin aina uusia juttuja mitä pääsee ihastelemaan, on meinaan kerrassaan niin valtavaa taidonnäytettä nämä sinun hahmosi ja talot!!!!!
  Sanna

  VastaaPoista
 7. Kyllä nämä mummot ja vaarit on rautaaaaaa...

  VastaaPoista
 8. Nää on niin valloittavat koko kööri! Näiden kanssa on taatusti hauskaa :)
  Ihana Kyläntalo Kyllikki rakennuksena, kyllä siellä kaikaa jos jonkinlaiset elämäntarinat.
  Ihanaa taas!

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi miten osaatkin kaikkea! Nuo nuketkin niin mahtavia! Ja ikkunan lasimaalauksetkin!

  VastaaPoista