torstai 1. tammikuuta 2015

Seitsemän kääpiötä


 Hups.


Meille muutti sarja tällaisia.


Kokoa ukoilla on 12 cm, ja ovat hirveen sieviä. Olin ihastellut näitä jollakulla FB:n harrastajaryhmässä, ja sitten sellaiset ilmestyivät tori.fiä selatessa eteen. Todella siistejä, mikäli nyt koskaan ovat leikeissä olleetkaan. Tuli ihan idea uudelle projektille - niin kuin niitä ei olis jo ihan riittämiin.


Nakukuva paljastaa, että jäpiköillä pää ja raajat liikkuvat, jalat eritoten, kun taipuvat sekä lonkista että polvista, ja lonkista vielä kaikkiin suuntiin, niin eteen, taakse kuin sivullekin.


Niin no. Sittenhän mä ostin joskus aiemmin kirpparilta saman seitsemän miehen sarjan noita minifiguureja.Hauskoja nekin. 


Naista he eivät kaipaa. Pärjäävät ilman Lumikkia.Tuli jotenkin kerrassaan hölmö idea mieleen.Että mitäs jos niille tekis molemmille kokoluokille omat pienet mökit? Ihan samanlaiset, ihan samanlaisella varustuksella? Toinen olis suunnilleen koossa 1:15, toinen noin 1:40. Hmm. Niin kummallinen idea, että taidan tarttua siihen. :)

10 kommenttia:

 1. Onpa ihania heppuja! Mielenkiinnolla odotan millainen upea projekti näiden ympärille nousee :) Sinun taidoillasi varmasti ihan huikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin neljä kuukautta myhemmin täytyy todeta, ettei oo noussut näiden ympärille vielä mitään... Mutta kaikki ajallaan. :)

   Poista
 2. Kiva idea! Mukavaa alkanutta vuotta sinne kääpiöiden kanssa.

  VastaaPoista
 3. Voi sun kanssas :)
  Sulla on kyllä ihan erilainen pää kuin meillä muilla, mä luulen. Tuottoisa.

  VastaaPoista
 4. :D - olet siitä harvinainen, että sen minkä ideana saat, myös toteutat! Tätäkin jään innolla odottamaan. (totuttuun tapaan ei mene kauan :) )
  Saapas nähdä miten sen Lumikin kanssa käy.... eikös sekin vain tupsahtanut joukkoon iloiseen.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikkia ei tarvita. Nää viihtyy paremmin keskenään. :D

   Poista
 5. Voi miten söpöjä kääpiöitä! Tuollaiset kelpaisi minullekkin, tosin koristeeki vain.. Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kattelin näitä jo aiemmin jossakin netin syövereissä, ja nyt kun tulivat kohdalle, en malttanut olla ostamatta. Taloaan tosin odottavat edelleen...

   Poista