lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pesosen torpalla


Pesosen torppa sai menneellä viikolla rännit. Sopivaa muovikourua ja pyöreää muoviputkea löytyi rakennustarvikeliikkeestä. Kynttilän avulla kuumentamalla syöksyputket sai mutkalle ja paineltua vähän lommoille ja vänkylälle - eihän tähän mökkiin nyt ihan priimat putket sovikaan. Alkujaan valkoinen muovi on maalattu epätasaisen mustaksi, jotta näyttää sopivan kulahtaneelta.


Näistä tuli kyllä oikein istuvat tähän torppaan. Uskallan itsekin sanoa, että tykkään.Pesosen makuuhuoneeseen maalasin puuvalmiin sängyn ruskeaksi. Muuta valmista makuuhuoneessa ei olekaan.Keittiöön sain viimein punakukkaiset, keltaiset verhot. Pesosen talon sisustuksessa yritän pysyä mahdollisimman tunnollisesti kirjan mallien mukaisissa kalusteissa ja väreissä, ja koska en löytänyt punakukallista, keltaista kangasta mistään, maalasin punaiset kukat kankaaseen itse. Juu, eivätkä todellakaan ole mitään taideteoksia, mutta sopivan rääpälemäiset Pesosen taloon. :)
Ruokapöydän toiselle puolelle täytyisi löytää ta nikkaroida sopiva selkänojallinen penkki. 


Nurkassa oleva lipasto on ostettu eBaysta ja maalattu siniseksi. Sieltä löytyy monenlaista Ukolle tarpeellista - työkaluja, nauloja, kiikarit ja lintukirjoja sekä pullollinen viskiä. paitsi, että pullo näyttäis pahasti tyhjältä. Liekö Ukko juhlinut kissan kanssa railakkaasti viikonloppua vai löytänyt Kososen tyhjentämän pullon ja päättänyt säilyttää sen koristeena, ken tietää...
Kakkua saatiin pöytään Papanaisen kahvilasta, joten siitä riittääkin syötävää Viirun ja Pesosen viikonlopun kaffihetkiin.

4 kommenttia:

  1. Teki mieli kirjoittaa tähän, että tää Pesonen, Viiru ja heidän talo on mun suosikki, mutta mä taidan kommentoida niin sun jokaista miniprojektia :) Musta vaan tuntuu, että Viiru ja Pesonen jos ketkä ovat oikeutettuja saamaan oman, taidolla tehdyn mineilyn. Ihailen isosti taitoasi, intoasi, visuaalisuuttasi ja viitseliäisyyttäsi - nää sun minit on niiin upeita! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan oot taitava! Ihanat noi pussilakanat :) -Minna

    VastaaPoista