keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hittavaiset julkisuudessa :)


Hittavaiset ovat nyt julkkiksia. :D  Aamulehdestä tuli ehdotusta tulla tekemään roomboxeista juttua. Jokusen päivän pohdin, että haluanko nyt ihan oikeasti identifioitua nimen ja kasvojen kera höyrähtäneeksi kolmikymppiseksi minijuttuja askartelevaksi hittavaismummoksi... Maanantain lehdessä me sitten pällisteltiin koko sivun juttuna. Juttua oli myös Aamulehden videoiden puolella.


Hittavaiset ovat kovin julkisuudenkipeitä otuksia. Niitä ärsytti ja suututti, että ne eivät näkyneet jutussa kuin niminä, ja että juttu painottui heidän elämänkertansa ja mielipiteidensä kyselyn sijaan As. Oy Hittavaislinnan sisustusratkaisuihin ja rakennusteniikkaan. Hittavaiset olisivat halunneet pällistellä jokaisessa kuvassa ja esittää jutussa fiksuja mielipiteitään elämästä, olemisesta ja olemattomuudesta. Siksipä niitä harmitti erittäin suuresti, että heidän pienten ja sievien naamojensa sijaan kuvissa esiintyi hittavaisten näkökulmasta järjettömän ylikasvuinen eukko, joka ei edes asu Hittavaislinnassa. 


Elämä on.

6 kommenttia:

 1. Hei, olipa mukavaa, että sait harrastuksesi näkyville!
  Oletkin tosi taitava ja kekseliäs näissä Hittavaisissa:)

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän hienoja nämä huoneesi!
  Me ollaan kerhossa 2.-4.-luokkalaisten kanssa rakenneltu omia boxeja jo 6 viikkoa ja vieläkään ei kuulemma ole valmista :D ovat ihan into piukeana. Ja aivan upeita juttuja kehittelevät kierrätysroinasta.
  Tämä on kyllä semmonen juttu johon voi tosiaan hurahtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tätä ei ehkä edes kannata aloittaa, ellei ole valmis uhraamaan tälle sen jälkeen puolta päätään. Todella voi hurahtaa, kokemusta löytyy... :)

   Poista
 3. Hei,

  luin harrastuksestasi Lapin Kansasta, ja oli ihan pakko tulla tarkemmin katsomaan... täällä ihastellessa taitaakin vierähtää aikaa.

  Aivan mahtava ja mielenkiintoinen harrastus sulla, varmasti paljon hauskoja hetkiä kun keksit uusia keinoja laittaa suunnitelmat käytäntöön :)

  VastaaPoista