lauantai 7. toukokuuta 2016

Lankapäät


Mun ministelybuumi on ollut totaalisesti kadoksissa pidempään, mutta muutamaa minikokoista jaksan ihastella, vaikken ehkä ikinä saa niille tämän enempää kuin sohvan ja vaatteet. Koska kuitenkin juuri saivat nuo vaatteeensa (ryöväsin tuunaukseen tulleilta bratzeilta), niin taidanpa esitellä nää söpöykset - jos vaikka löytäisin edes pienen kipinän uudelleen.


Kaikki kolme ovat Loony Puppet Makerin käsialaa, ja kaksi näistä on ollut täällä blogissa aiemminkin. Eka näistä on mun suosikkini, Adeleksi jo valmistumisvaiheessa nimetty sinitukkainen. Murjottava, kapinoiva, vahvatahtoinen, hitusen anarkistimainen, kriittinen, maailmalle angstaava toisinajattelija.Vaaleanpunapäinen Adalmiina on unelmoiva haihattelija, vaaleanpunaisissa haaveissaan elävä ikuinen optimisti. Uskoo hyvyyteen, rakkauteen, ystävyyteen ja kaikkiin pehmeisiin arvoihin.Aidan omaa selkeästi oman identiteettinsä, on vahvasti oma itsensä, rokimpi ja herkempi tyyppi, molempia samaan aikaan. Rakastaa muotia, rohkeaa pukeutumista ja estetiikkaa. Tyylitietoinen ja katu-uskottava, fiksu, yhteiskunnallien, keskustelukykyinen. Todella pinnallinen ja samalla erittäin syvällinen. Mulle ei vielä selvinnyt, onko se poikamainen tyttö vai tyttömäinen poika, mutta onko tuolla sitten nyt niin väliäkään.Nää on niin söpöjä olentoja. Mä tahtoisin tälle lankapääkolmikolle jonkun pienen ja hassun yhden huoneen mökin. Sellaisen ihan vinoseinäisen ja vinkurakattoisen metsämökin, jossa voisivat elellä. Se saattaa valmistua sitten sadan vuoden päästä, kun tää ministelyinnostus taas löytyy uudelleen.

1 kommentti:

  1. On kyllä valloittavat tyypit:) Toivottavasti löydät ministely intosi. Töitäsi on niin kiva seurata. Olet todella taitava ja kuvasi ovat ihania. Ei tarvitse tihrustella, vaan kaikki yksityiskohdat näkyvät selkeästi. Myös poikani 7 ja 4 vuotiaat ovat pitäneet kovasti töistäsi. Aurinkoista alkukesää!

    T:Lea

    VastaaPoista