sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Alamaailman asukkaita ja ostoskeskushuumaa


Kauniin ja pikkusievän vastakohtana mulla on ministelyssä kytenyt ajatus tehdä minikoossa myös maailman vähemmän kauniita puolia. Aiemmin väsäilin Ikean valaistuun pleksilaatikkoon kodittoman majaa, jonka päädyin lopulta purkamaan. Bokseihin tuli ihan jotain muuta, ja "Ridge who lives under the bridge" -koditon siirtyi pahvilaatikkoasumuksensa kanssa ostoskeskus BuyLifen nurkille. 


Miljöö on ihan kesken, mutta tarkoitus on tehdä tähän kunnon vastakkainasettelu - kuluttamishysteriaa ilmentävä ostoskeskus, jonka nurkilla roskakatos ja pienoiskokoinen alamaailma, underworld, jossa on edustettuna kirjo pramean maailman varjopuolista.


Ridgen kumppaniksi muutti underworldiin tänään Candy.


Candy tienaa elantonsa harjoittamalla maailman vanhinta ammattia. Candyn taustoista minulla ei ole mitään tietoa, eikä historista ennen underworldiin päätymistä. Candy lienee taiteilijanimi, joten edes Google ei auta tämän naisen taustojen selvittämisessä.


Candy valmistui yön pikkutunteina nuken raakileesta, jonka ostin fb:n harrastajakirpparilta. Käsien lisäksi keskeneräisessä nukentorsossa olivat asiaan sopivat saappaat valmiina, samoin kuin vahvasti meikatut kasvot, joten mun tarvitsi vain maalata alkujaan siniset saappaat mustiksi, tuunata vartalo, kiinnittää tukka päähän ja väkästellä lajin henkeen sopiva vaatetus ja avot, siinä hän on.Jykevän ostoskeskusjätin liepeillä liikkunee paljon asiakkaita, rikkaita sellaisia, joten ehkäpä Candyllä käy flaksi.Vielä pari kuvaa ostoskeskuksen sisältä. 


Finnkino on edelleen kesken - yhtä kesken kuin se on ollut vuoden päivät. 


Lelukauppaan sen sijaan saatiin myyjä. Tuollainen kiltti naapurintyttö, jonka tuunasin minibratzista.Myös toisen kerroksen kenkä- ja laukkuliike Shoe Shopiin on saatu myyjä paikalle. 

 Pentikin liikkeen tilalla on nykyään Sweetest Somethings, jossa edustettuna kirjavasti sisustustuotteita eri tuotemerkeiltä.
 Kolmannen kerroksen Mc Donaldsissa on henkilökuntaan kuuluva jannu paikalla. Näyttää vähän kypsiintyneeltä elämäänsä, vaan johtunee siitä, ettei yhtään asiakasta ole paikalla... Kaverilta puuttuu vielä mäkkärin lippis, se työn alla. Kolmannessa kerroksessa oli ennen mäkkärin vieressä kukkakauppa, mutta se meni konkurssiin, ja tilalle on rakentumassa RAYn peliluola.Ylimmän kerroksen lemmikkieläinliike on vielä ihan kesken. Jotain valmista kuitenkin jo.


Yläkuvassa vielä kaveri, joka tuli samassa nukkeraakilesetissä fb:n kirppikseltä. En tiedä, miltä teidän silmään näyttää, mutta musta tässä on ilmiselvä taskuvaras. Sellainen kelmi, jolla puvuntakki päällä, ja takin liepeiden sisäpuolella kunnon korukauppa - taskukelloja, rannekelloja, kaulaketjuja... Juu-u, sellainen siitä tulee.

17 kommenttia:

 1. Tää on niin hieno idea, ettei oikein keksi tarpeeksi vahvaa superlatiivia!

  VastaaPoista
 2. Oot sää kyllä ihan super :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa! Rakastuin heti minikokoisiin muumimukeihin ja lelukaupassa myytäviin prinsessoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumimukeissa on tosin vähän hämärää se, että tuolla myydään myös Muumipeikko unelmoi -mukia, jota ei saa kuin tonnilla keräilijöiltä. :D

   Poista
 4. Koko tämä kokonaisuus on upea. Ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 5. Taitavasti olet taasen rakennellut. Sisustuskaupan tuotteet ovat aivan uniikkeja ja oikein tuotemerkkejä ;)

  VastaaPoista
 6. Vau, mahtavan näköistä. Jään innolla odottamaan ostoskeskuksen valmistumista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostoskeskus jäi taas vähän jalkoihin, kun mua alkoi innostaa nyt enemmän tuo ostoskeskuksen viereinen alamaailma...

   Poista
 7. Wau miten hieno ostoskeskus! Upeita kauppoja. Itse haluaisin hypistelemään tuonne sisustuskauppaan nalleja ja kaikkea muuta ihanaa. Alamaailman nurkka on myös jännä. Graffittiseinä on hauska.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on upea kokonaisuus ja hienosti tuunattuja nukkeja.

  VastaaPoista
 9. Hieno ostoskeskus, kenkäkauppa oli erityisen hienosti toteutettu. Mullakin on Lil Bratzejä. Ja hieno idea tehdä näkyville vastakkainasettelu ostoskeskuksen ja sen varjopulien, vähemmän kauniiden asioiden välillä.

  VastaaPoista