lauantai 22. marraskuuta 2014

Varjopuolia


Mulla on pidempään muhinut mielessä ajatus roomboxeista teemalla "Varjopuolia". Sellaisista hetken kuvista, joissa on tämän maailman vähemmän kauniita asioita. Heitin ideaa näperryskerhossa, ja saatiin siellä porukalla visioitua jo neljän boxin kokonaisuus. Pahvilaatikossaan asuva koditon, lapsisotilaat, viinan voimalla elävä rappioalkoholisti ja talvipakkaseen yöpaidassaan eksynyt dementoitunut mummo. Aloitin kodittomasta.


Koditon on kylässä käyneen velipojan muotoilema, minun maalaama ja vaatettama. Kiitos taas näperryskerholaisille vaatekankaista.


 Miljöö on vielä ihan kesken. Tarttis lisää roskaa minikoossa. Pahvinen asumuskin on vielä kovin siisti. Maapohjana vielä korkkialusta, mutta tarttis tehdä siihen jonkinlainen kivetys.Siinä hän on: Ridge who lives under the brigde.Ridgellä oli ennen perhe, kaunis koti ja hieno ura. Jotain meni kuitenkin pieleen, ja nyt Ridge elää kadulla: perheenään kaatopaikalta mukaan tarttunut koira, kotinaan pahvilaatikko, työnään elossa selviytyminen. Vaan elämä on.

 

Ridgen vielä hyvin keskeneräinen maailma on Ikean valaistun pleksilaatikon sisällä. Vielä on pohdittavana, mitä tuohon pohjaan tekisi, että ei jäisi valkoiseksi, mutta että pohjassa oleva valaistus kuitenkin valaisisi laatikkoa. Saas nähdä.

To be continued.

4 kommenttia:

 1. Tuo graffiti-seinä taustalla on täydellinen. Sinä oot kuule taitava kaveri. <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä muistaa näitä elämän varjopuoliakin. Hienosti toteutettu jo tähän asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikki ei aina ole kaunista ja ihanaa - ei edes minimaailmassa.

   Poista