maanantai 6. lokakuuta 2014

Järmi


Se sai alkunsa näpertelykerhossa kerralla, jolla olin huonolla päällä, en saanut oikein mitään tehtyä ja vääntelin massakönttiä todeten, etten tee tällä kertaa mitään viisasta.


Se sai kroppansa television hömppäsarjaa katsoessa ja vaatteensa myöhemmin vähän paremmalla näpertelykerhokerralla.


Sen tukkaa varten urhattiin pala maailman söpöimpien tossujen karvareunusta. Tukka oli saatava, ja sopivaa tekoturkista löytyi vain jalassa olevista tossuista. Puuttuva siivu reunasta ei haittaa tossuissa, mutta peikko sai tukkansa, ja se oli sillä hetkellä tärkeintä.


Se sai nimensä suomalaisten muinaisnimien listalta ja siitä tuli Järmi. Jokseenkin Järmin näköinen - tuollainen jäykkä ja juro tyyppi. Ujon puoleinen, hiljainen ja synkkämielinen olento. Kaveri, jonka mielestä aina on jotakin pielessä - yleensä aika monikin asia.


Vaikka se onkin peikko ja täällä ainut lajiaan, se pääsi heti osaksi touhukasta ja iloista menninkäisperhettä, vaikka se ei itse järin sosiaalinen olekaan. Häntää se vielä kaipailee.


Se on ihan itte tehty.

10 kommenttia:

 1. Ihana porukka kasassa, niin peikko kuin menninkäisetkin. Jos teet tuollaista huonolla päällä, mitä tuleekaan hyvällä tuulella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvällä päällä saattaa tulla paljon huonompia. Silloin on vähemmän adrenaliinia veressä. :)

   Poista
 2. Järmi! En meinannut sitä tunnistaakaan, kuin paidan perusteella. Ihana kampaus ja peikonpöksyt.

  VastaaPoista
 3. Ompas tosi hieno!!:) terveisin äiti

  VastaaPoista
 4. Jäykkä ja juro Järmi, mutta kuitenkin niin suloinen.

  VastaaPoista
 5. Todella viehättävä!!! :D
  T. Linda

  VastaaPoista